Beoordelingen van Shirley's Friture Made

Recente recensies

5.0
Fiona
13 juni 2024

Heeerlijke friet of...wast nu.patat 😉😋

Cs
8 juni 2024
Jens Geurts
7 juni 2024
Peter van Bragt
3 juni 2024

Keurig op tijd gereed. Goede kwaliteit

van Stokkom
2 juni 2024

Was weer prima

E.J. Enderink
2 juni 2024

Friet was hard en taai, tevens was deze inclusief demexicano koud..

Esmeralda Broere
1 juni 2024
Errol
23 mei 2024

top zoals altijd

Adje van den Ham - Delhij
20 mei 2024

Alles was naar wens dank je wel

Esther
11 mei 2024

Heerlijk! Gelukkig niet meer van die hele harde friet als eerst was.

Kuijk
10 mei 2024
Ans Paulusse
10 mei 2024
Wendy Van Riel
26 april 2024
Theo de laat
21 april 2024

Alles perfect

C.H
15 april 2024

De friet was heel erg taai en niet warm, dus niet lekker!!

Marcel Verhaard
14 april 2024

Super goed!

Olivier van der Vaart
14 april 2024

Helaas voor de derde keer op rij niet de saté saus bij ons frietje oorlog gekregen. Wel afgerekend stond ook op de bon die aan de tas zat maar niet over / bij de friet. Erg slordig

Matisse Kuiper
13 april 2024

Heerlijk gegeten en er was sate saus! Toppers.

Shirley
13 april 2024

Jammer dat de kaasstengels van merk veranderd zijn

Wiepie Smits
7 april 2024

De frietjes waren absoluut niet warm genoeg, jammer!!!

Meijer
5 april 2024
Matisse
31 maart 2024

Goed eten, alleen irritant dat er weer satesaus is vergeten bij de snack. Betaald er wel een paar cent voor.

Remko van der Steen
25 maart 2024

Jullie waren de viandel mayo vergeten erbij te doen… verder weer top zoals altijd!

Wendy Van Riel
20 maart 2024

Makkelijk om via de app te bestellen, goede hoeveelheid. Lekkere friet (soms iets te knapperig)

Caroline
18 maart 2024

Friet en frikandellen waren niet goed doorbakken. Gewoon niet lekker.

Jens Geurts
16 maart 2024
Jenny Segeren
12 maart 2024

Was lekker, zag er goed uit en was meer dan voldoende friet. Erg tevreden

Wendy
11 maart 2024
Sanne Van Kuijk
9 maart 2024
Loning
9 maart 2024

Ik ben een regelmatige klant. Altijd dikke voldoende. Gisteren was de patat melig en de kroket was een slappe hap. Patat weggegooid.

Birgit
2 maart 2024

Friet was vrij hard gebakken, maar alsnog beetje taai en frikandellen en sitostick heel donker gebakken. Niet heel lekker dus

Marcel Verhaard
25 februari 2024

Het was weer heerlijk super goed

Max
24 februari 2024

Altijd vriendelijk, stoofvlees was goed op smaak, gefrituurde speklappen zijn heerlijk!

Lisette
20 februari 2024

Friet te hard gebakken, alweer

Esther
17 februari 2024

Friet te lang/hard gebakken te donker

Gils
12 februari 2024

Super Zelfs tijdens de drukke carnavalsdagen loont het om online te bestellen

Eva
10 februari 2024

Grote bestelling die precies op het afgesproken moment klaar was. Daarnaast ook smaakte het ook lekker! Bedankt!

Wendu
3 februari 2024

Lekkere friet.

Nellis
2 februari 2024

Lekker hoor

Oome
29 januari 2024
Margo Akkermans
26 januari 2024

Heerlijk gegeten. Moesten iets langer wachten dan het afgesproken tijdstip maar het was erg druk dus dit was geen probleem 😉. Dit is te begrijpen.

Jac beekers
21 januari 2024
Ben
13 januari 2024

Normaal gesproken is de kwaliteit top. Deze keer was de friet wat slapjes en de pindasaus veel te dik en niet warm

H. van Haperen
5 januari 2024

Bestel hier al jaren, vandaag dus ook. Eten opgehaald en thuisgekomen uitgepakt. De shoarmarol was keihard en smaakte nergens naar evenals het portie saté. Deze was lauw en taai. Nog nooit mee gemaakt. Volgende week nog een kans anders ben ik genoodzaakt om ergens anders mijn vette hap te gaan halen.

Liesbeth de Laat
20 december 2023
Wendy Van Riel
11 december 2023
Tamara
3 december 2023
Yvonne
3 december 2023

Was weer top

Karin
1 december 2023
Arjan
26 november 2023

Ideaal om via de app te bestellen en precies op de gevraagde tijd klaar. En bovenal smaakte het erg lekker.

Patrick
25 november 2023
van Stokkom
19 november 2023

Was weer lekker

Caroline Thijssen
19 november 2023

De friet was goed, maar de bamihapjes waren niet gaar. Buitenkant was slap en ze zagen er bleek uit. Dus gewoon slappe hap.

Peter
18 november 2023

Lekker friet en bestelling was precies op tijd klaar.

Marcel Verhaard
18 november 2023

Alles was in orde met de bestelling.

Geert Franken
12 november 2023
Michelle Loonen
12 november 2023

Prima kwaliteit. Helaas, misten we 2 frikandellen, 2 frikandellen met en 1 frikandel speciaal. Iets vergeten kan altijd, maar dit is vrij veel. 5 personen hadden hierdoor geen snack.

Chris
7 november 2023
Peeters
3 november 2023

Snel klaar. Frietjes lekker knapperig maar niet te hard .

Frank
29 oktober 2023

Goede kwaliteit en snelle correcte service. Die app is fantastisch. Ze zouden alleen wat langer geopend moeten zijn. 20u op zaterdag avond sluiten voor een snackbar is wel erg vroeg.

Marcel Verhaard
27 oktober 2023

Goed

Alma Peppelenbos
23 oktober 2023
Kaas
19 oktober 2023

We halen vaker frietjes bij Shirley’s Friture en eigenlijk altijd tevreden maar vandaag was de friet echt heel erg taai. We hebben het grootste gedeelte laten staan, dat doen we anders nooit. De snacks waren overigens wel lekker!

Ronald van Vessem
16 oktober 2023

Snacks waren prima, maar friet was niet lekker.

Stef
8 oktober 2023

Normaal is de friet altijd heel erg lekker, maar dit keer was hij niet goed doorbakken. Slappe friet, voor het eerst. Zonde

Weterings
30 september 2023

De friet is mooi bruin en smaak is goed. Alleen is de friet met veel kleine stukjes en hard. Beetje 't gevoel alsof je de restjes op eet. En het lag niet aan deze bestelling. Andere keren was het ook. Valt nu echt op.

Astrid
30 september 2023

Heerlijke friet, snel klaar, fijn dat je online kunt bestellen

R
30 september 2023

Toen ik de bestelling kwam halen kreeg ik niet de gelegenheid om te melden dat ik er was, want werkneemster stond uitgebreid te praten met een vriendin. Rest was druk bezig. Net na het eten waren mijn vriend en ik beiden al misselijk geworden en nu de volgende dag ook allebei totaal niet lekker. Niet echt een fijne ervaring dus. Hopelijk volgende keer beter.

Maycke Willemse
25 september 2023

Zelfs in de hectiek van de kermis alles keurig op tijd en superlekker!

Robert Mekes
17 september 2023
Dico
17 september 2023

Supergoeie friet, grote porties en heerlijke pindasaus

Theo den Engelsen
16 september 2023

Un heerlijk frietje en alles is echt perfect verzorgd en prima op tijd. Een geweldig goeie app en heel overzichelijk en een snelle reactie over de afhaaltijd

Anton Vissers
10 september 2023

Friet was deze keer niet lekker. Leek wel dat deze meerdere keren gebakken was.

Aalt
3 september 2023

Per app besteld en tijd gekregen om af te halen. Was ik al 5 minuten te laat maar er moest nog begonnen worden met bakken!!!! Dus al met al heeft dan de app ook geen nut als ze in de wagen lekker staan te kletsen ipv de bestelling te maken! Er zat een knakworst bij die helemaal koud was dus waarschijnlijk is die ook niet warm gemaakt..... Helaas een negatieve recensie

Patrick
25 augustus 2023

Smaakt altijd lekker Bestelling klopt altijd En via app makkelijk en optijd.

Alette
25 augustus 2023

De knakworst zat helaas niet in de tas. Wel besteld en stond ook vermeld op het bonnetje.

W
25 augustus 2023
Jaap
20 augustus 2023

Op tijd klaar , goede porties

Esmeralda
18 augustus 2023
Roy Voorjans
10 augustus 2023

Beetje raar dat ik gewoon een bestelling kan plaatsen als jullie op vakantie zijn... ik heb betaald, krijg een bevestigingsmail en ik kan nergens zien dat jullie dicht zijn. En dan krijg ik ook nog deze mail om een beoordeling?! Kwalijke zaak. Ik kom volgende week deze bestelling gewoon ophalen als jullie weer open zijn. Schandalige bedrijfsvoering.

Monique
29 juli 2023
Niels vd locht
27 juli 2023

Kwam iets voor me tijd aan en op me opgegeven tijd werd ik netjes geroepen dat het klaar was ga zo door

Adje van den Ham - Delhij
24 juli 2023
Dick
22 juli 2023

Friet was te hard gebakken, verder was alles prima

Niels van Beers
20 juli 2023
Diana
17 juli 2023

We vonden de frietjes ‘te bruin’ en er was niet geleverd wat we besteld hadden. Als het goed is, wordt dit gecompenseerd.

Marcel Verhaard
16 juli 2023

Super goed!

E H
14 juli 2023

Friet was zo goed, dat mijn schoonbroer uit vreugde zijn vrouw in zijn komt had genomen!

Monique
14 juli 2023
Richard Pols
7 juli 2023

We vonden de frites deze keer hard en redelijk taai. Hopelijk volgende keer weer beter👍

Jacqueline de Leeuw
30 juni 2023

Geen verbeterpunten. Geweldige service, fantastisch eten!!

Liesbeth
18 juni 2023

De stukjes kip van de saté waren hard en taai met een erg zoute en daardoor smakeloze marinade. Niet lekker dus en heb het dan ook laten staan. Verder was alles prima in orde.

Kees van Meel
11 juni 2023

Bestelling was prima, de tijd klopte, de bediening was top.

Marcel Verhaard
11 juni 2023

Het is allemaal goed Alleen ik wil weten waar ik de actie code in moet vullen om € 1,- korting. Gr. Marcel

Anoniem
11 juni 2023

Altijd vriendelijke bediening en heerlijke friet

Matisse Kuiper
9 juni 2023
Marcel Verhaard
4 juni 2023

Super goed gedaan!

De wit
3 juni 2023

Nog nooit zo slecht als vandaag ..friet waar je tanden bijna van afbraken zo hard ...en duidelijk gevraagd saus etc er over heen maar dat blijkt ontzettend moeilijk ..zetten het er steeds weer bij maar lukt blijkbaar niet .. vandaag friet die volgensmij over was en opnieuw opgewarmt in het vet

Ariën
29 mei 2023
Marcel Verhaard
26 mei 2023

Super goed