Beoordelingen van Shirley's Friture Made

Recente recensies

5.0
Jacqueline Stoop
gisteren
Nathalie
gisteren

Lijkt of friet kleinere porties zijn

Reactie van Shirley's Friture

Hoi Nathalie, De prijzen zijn in het algemeen gestegen dus daardoor zijn de GEZINSZAK prijzen ook veranderd. De porties of maten van de bakjes zijn in het precieze het hetzelfde gebleven. Met vriendelijke groet, Shirley

Kuijpers
gisteren

Friet was taai. Zat geen zout op. Viel echt tegen.

Esther
gisteren

Veel te harde friet tussen

Michel
20 juni 2022

Het eten was zoals gewoonlijk lekker maar de mexicano was zonder satesaus terwijl ik die wel had besteld en daarvoor had betaald.

J.Dijkstra
17 juni 2022

Zeer lekker en goed

Nathalie
13 juni 2022
Kees Raats
11 juni 2022
Marcel Verhaard
10 juni 2022
Esmeralda
6 juni 2022
Cor paulusse
3 juni 2022

Meer vegetarische snacks

Adje van den Ham - Delhij
2 juni 2022
Michelle
30 mei 2022
Isabel
27 mei 2022

We hadden een groot frietje en dat was gewoon een middel maat, en een frietje stoofvlees en dat was gewoon een kinderfrietje. Ben dit helemaal niet gewend bij jullie, normaal krijg je ruim gevulde bakjes waar wij normaal zelfs met twee personen van kan eten. Frietjes waren lekker daar niet van, maar de inhoud was beschamend en zeker tegenover de persoon voor wie het was.

Anja
27 mei 2022

Altijd goed.

Corry
22 mei 2022

Prima geregeld, was erg druk maar bestelling geplaatst via app en alles was keurig op tijd klaar

Kees Raats
21 mei 2022

Niets op aan te merken

John
20 mei 2022

👍

Marcel Verhaard
20 mei 2022
Kim van Lent
16 mei 2022

We hadden besteld via de app, maar moesten als nog lang wachten. Ze waren erg chagrijnig in de kar aan het werk. Bij de friet waren het veel harde frietjes en de satésaus was erg dik.

Rudi
15 mei 2022

Top, goed geregeld. Exact op de afgesproken tijd gereed. Lekkere vers gebakken friet.

Esmeralda
14 mei 2022
Robina van Driel
12 mei 2022

Bestelling via de app geplaatst. Top! Ophalen en doorrijden. 👌 Friet smaakt altijd goed, wij smullen er regelmatig van.

Alma Peppelenbos
9 mei 2022

Fijn dat je online kan bestellen zodat je nooit lang hoeft te wachten

Erik
9 mei 2022

Normaal tevreden over Shirleys, maar deze keer ging alles mis. Ik heb besteld via de website en was voor het aangegeven afhaalmoment aanwezig. Na 25 minuten later dan gepland nog te wachten heb gevraagd of ze zo lang achter liepen op de planning. Was niet zo. De bestelling stond wel in de computer, maar was niet goed doorgekomen. Vreemd want ik had aan de kraam nog een extra sausje aan de bestelling toegevoegd en niemand merkte blijkbaar iets op. Toen de bestelling na 35 minuten alsnog klaar was, vroeg ik aan het personeelslid of het extra sausje was toegevoegd. ‘ja hoor , zit er bij’ werd gezegd. Kom je na 45 minuten thuis, GEEN sausje in de tas. Hopelijk volgende keer weer oke, want dit was teleurstellend.

Reactie van Shirley's Friture

We zijn al erg blij dat je het nog eens wilt proberen bij ons ! Excuses dit had niet mogen gebeuren

Nathalie Kobes
9 mei 2022
Theo den Engelsen
1 mei 2022

Perfectie ten top Super vriendelijk en vlot Een heerlijke friet die je nergens zo vind

Richard Pols
30 april 2022

Lekker gegeten. Dacht dat er iets niet geleverd was, gelijk gebeld.. ze boden direct aan om het alsnog te komen brengen , maar bleek ik het zelf niet besteld te hebben. Het feit dat ze al direct hand in eigen boezem staken vind ik erg netjes. Netjes teruggebeld door Shirley zelf met de melding dat ik het product niet had besteld maar deze as we speak werd gemaakt. Na 5 minuten kon ik t ditect ophalen! Top!

Klavers
30 april 2022

Frietjes te hard gebakken en de snacks ook

Marcel Verhaard
29 april 2022
Ellen
28 april 2022

Heerlijke friet en snacks! Super gebakken! Vriendelijke bediening! Goede service! We waren de frietjes vergeten bestellen en daar werd speciaal voor gebeld! Top!!

Corné
23 april 2022
Lianne
23 april 2022

Friet was te hard gebakken. Broodje hamburger speciaal, was niet van de plaat, met lekker gebakken uitjes, maar gewoon uit het vet

Remco
23 april 2022
Frank van schijndel
22 april 2022

We hebben eigenlijk nooit klachten over de friet maar vandaag smaakte hij echt anders..er zat geen smaak aan. Misschien gebruiken jullie ander vet of aardappelen?

Ingrid grootscholten
17 april 2022
Jacqueline Stoop
16 april 2022
Marcel Verhaard
15 april 2022
Karin
9 april 2022
Marcel Verhaard
8 april 2022
Dianne Trimbach
4 april 2022
Kees Raats
2 april 2022
Monique
2 april 2022
Gerda de paus
1 april 2022

Hebben altijd een zak van 4,50 friet. Normaal houden we friet óver met z'n vieren. De laatste 2 weken kunnen we er maar met 3 personen van eten. Zijn de zakken veranderd of de prijs

Marie louise van gennip
31 maart 2022

Complimenten natuurlijk goede producten en supervriendelijke medewerkers👍

Jacqueline Segeren
26 maart 2022
Jack Bats
26 maart 2022
Inge & Terry
25 maart 2022

De lekkerste frietjes van de May!!

Marcel Verhaard
25 maart 2022
Anton
21 maart 2022

Prima verzorgd

Penninga
18 maart 2022

Waren er om 18:40, terwijl de bestelling om 18:50 klaar zou zijn. Maar bleek weggegeven, uiteindelijk om 19:20 terug thuis. Ben dit niet gewend.

Marcel Verhaard
18 maart 2022
J.
17 maart 2022

Via de apo besteld en was klaar op het gekozen tijdstip. Eten was erg lekker en compleet mee gegeven.

Jacqueline De Leeuw
13 maart 2022

Héérlijk gegeten en bestellen via de app ging goed.. alléén jammer dat de mayo bij het broodje kroket vergeten was.. maar verder tóp!!

Marc
11 maart 2022

Wij komen speciaal uit Raamsdonksveer om hier lekkere friet te halen. Echt heerlijk en ook qua prijs goed te doen, zeker vergeleken met de prijzen hier in Raamsdonksveer.

Marcel Verhaard
11 maart 2022

Super geweldig

Jan de Jong
10 maart 2022

Heerlijk frietje stoofvlees!

Louis
7 maart 2022

Alles weer mooi op tijd klaar. En weer lekker smullen.

Lianne Evers
7 maart 2022

Heerlijk gegeten weer!

Kees
6 maart 2022
Marcel Verhaard
6 maart 2022

Heeft super producten

Isabel
1 maart 2022

Was weer lekker!

Verhoeven
26 februari 2022

We hadden een zigeunerstick, sitostick, frikadel en nasischijf te veel bij onze bestelling. De rest van bestelling klopte wel.

Anouk Segeren
26 februari 2022

we kregen saus bij friet wat we niet besteld hadden. gebeld maar konden hier ook niks aan doen

Baijens
25 februari 2022

Heerlijk!

Janny
20 februari 2022

Snelle service en lekker eten Goed geregeld

Amy
19 februari 2022

Top geregeld.. makkelijke site.. lekkere frietjes

C
19 februari 2022

Er was iets fout gegaan met de afhaal tijd, geen probleem alles opnieuw gebakken! Toppie!

Corné
14 februari 2022
Baijens
13 februari 2022

Hele donkere harde friet bah! Mini loempia's waren niet te eten,er zat een hele vieze smaak aan.

Marjolein
13 februari 2022

Super lekkere friet! Ook de snacks. Bestelling altijd op tijd klaar, complimenten

Marlon De Groot
13 februari 2022
Monique
7 februari 2022
Kapitein Blauwbaard
5 februari 2022

Verbeterpunt: kapitein blauwbaard in het assortiment 😬

Sjaak
5 februari 2022

Alles goed en op tijd. Maar miss een scherm aan de klantzijde, welke bestelling er aan komt en welke 2 daarna. Kunnen klanten die staan te kletsen toch in de gaten houden als ze de tas kunnen ophalen. Dan hoeft personeel zich niet de longen uit hun lijf te schreeuwen

Lisa Snijders
3 februari 2022
Jan de Jong
31 januari 2022
Corrie
24 januari 2022

Super: bestellen en ophalen

Lisanne
23 januari 2022
Louis
23 januari 2022

Precies op tijd klaar volgens doorgekregen tijd.

Monique
20 januari 2022

Via de app besteld en op afhaaltijd was de bestelling klaar. Zoals altijd heerlijk gegeten!

Jurgen Van Meel
20 januari 2022

Was weer super goed verzorgd 👍🏻👍🏻

Raaijmakers
17 januari 2022
Bianca
16 januari 2022

Top kwaliteit eten Goede en vriendelijke service Eten is altijd lekker 😋

Barry
14 januari 2022

was heerlijke friet en goede snacks en de bestelling was mooi op tijd klaar.

Adje van den Ham - Delhij
10 januari 2022

Het was weer even geleden, dat we afgehaald hadden, maar frites en snacks waren prima

Jannie
9 januari 2022

Net verhuisd, voor ons de eerste keer op deze manier friet gehaald. Bevalt prima, friet was alleen niet heel erg warm meer bij thuiskomst en ik ben toch snel met de auto naar huis gereden!!

Nico
9 januari 2022

Bijna een 10. Zoals gewoonlijk de friet gebakken geheel naar onze wensen. De snacks ook lekker maar net iets te koud. Mogelijk doordat de friet wat langer moest bakken wat afgekoeld. Des sl niettemin heerlijk gegeten. Top

Henk van Oosterhout
7 januari 2022
H.J Van haperen
7 januari 2022

Woon nog niet zolang in Made, maar vindt dit topservice. Bestellen, op de gekozen tijd je eten ophalen en alles lekker en warm thuis opeten.

Van boxel
3 januari 2022

Een tip: voor frietje met stoofvlees om af te halen: stoofvlees apart bijgeven. Jammer van de friet, zo slap als een vaatdoek. Smaakt zoals het er uitziet: Niet!

Van Kaam
2 januari 2021

Was goed!

Per Heijmans
2 januari 2021
Angela
1 januari 2021

De friet was heerlijk bruin gebakken Top friettent

Paul van der Schans
31 december 2021

Ik denk ik zal ook eens modern doen en bestellen via de app, daar bleek dat ik pas de bestelling na een half uur ivm drukte kon ophalen ( kan gebeuren) dus ik na een half uur op de fiets mijn bestelling ophalen, daar aangekomen nog eens 45 minuten moeten wachten!!! Iets over 6 besteld en pas om 19.30 uur eten,,,,beetje jammer.

Ruben
30 december 2021

Wachttijd extreem lang

Ineke
30 december 2021

Van tevoren besteld. Maar het was superdruk. Toch nog lang moeten wachten. (Ondanks harde werken van het hele team) Maar het was de moeite waard. Heerlijk gegeten!!!

-
30 december 2021

De friet was heerlijk als altijd, maar vandaag was het erg druk en heb ik ruim 20 minuten staan wachten en dat was een beetje jammer.

Jürgen
19 december 2021

de friet was erg zacht gebakken

Ariën Sluimers
18 december 2021

Het was lekker, enkel de friet was zo goed als koud

Petravanleent
13 december 2021

Een half uur langer moeten wachten als de aangegeven tijd was min puntje

Jolanda
13 december 2021

Alleen jammer dat er bevestigd is om 18.30 af te halen en uiteindelijk pas om 18.50 gereed was

Reactie van Shirley's Friture

Excuses voor het ongemak! De drukte na de overwinning van Max overviel ons en we konden het niet bijbenen. Met vriendelijke groeten, Shirley’s Team

Karin Faase
13 december 2021

De overwinning van Max zorgde voor grote toeloop. De bestelling was een half uur later en niet compleet (bamihap mistte), zo bleek het thuis. Alle begrip, volgende keer beter.

Petra
10 december 2021
Kees
5 december 2021

Mooi op tijd werkt goed met de app

Ed
5 december 2021
Geert
5 december 2021
Jack Bats
3 december 2021
H.J Van haperen
3 december 2021

Top service. Smiddags bestellen,betalen en vanuit het werk ophalen. Geen wachttijd en top producten.

Pieter vissers
29 november 2021

Weer precies op tijd klaar en een ouderwets lekker frietje met snacks.

Jack Bats
28 november 2021
Hans van Rijswijk
27 november 2021
Peter Vorstenbosch
27 november 2021

prima, makkelijk te bestellen, prima af te halen, lekkere frietjes!!

Arjan
22 november 2021

Frietjes waren slap en lauw bij thuiskomst. stonden ook al klaar voor afgestemde ophaal tijdstip.

Baijens
21 november 2021

Had heel bakje speciaal besteld en betaald maar zat er niet bij jammer

Jacqueline
21 november 2021
Nico
20 november 2021

Heerlijk gegeten. Friet precies zoals wij willen: op verzoek goed doorbakken en zonder zout. Uiteraard niet vet. Top. Ook de snacks goed en met zorg gemaakt. Kortom; TOP

Jack Bats
19 november 2021
Ellen
14 november 2021

Heel jammer dat we 45 minuten op onze bestelling moesten wachten en de bestelling toen nog niet compleet was. Nagebeld en excuses gekregen maar het is ondertussen al de 3e keer in korte tijd dat het niet compleet is. Eerlijk gezegd had ik wel iets meer verwacht ter compensatie, te meer omdat wij elke week bestellen.

Jack bats
12 november 2021
Monique
7 november 2021

T was heerlijk

Jack Bats
5 november 2021
Raaijmakers
1 november 2021
Ger
31 oktober 2021

Prima

Martin prinse
31 oktober 2021

Was weer perfect

Rob
29 oktober 2021

Zoals altijd stond het klaar bij online bestellen en waren de frietjes prima!

Jacqueline s
24 oktober 2021
Teun Ligtvoet
18 oktober 2021

18.45 besteld en om 19.05 de bestelling pas gekregen. Dit gebeurt jammer genoeg regelmatig.

Monique
18 oktober 2021

T was weer heerlijk! Bedankt!

Marijnissen
17 oktober 2021
Mary de Wijs
17 oktober 2021

Ftites satesaus met mayonaise besteld, ik heb alleen een friet zonder ontvangen.

peter loonen
17 oktober 2021

Friet en snacks waren niet goed en hadden dezelfde (na)smaak. Vraag me af wat voor bakolie er wordt gebruikt - misschien maar eens een ander en meer smaakvol product proberen

Corry
10 oktober 2021

Prima en precis op tijd klaar. Makkelijk via de app te bestellen.

Marion
9 oktober 2021

Lekkerste frietjes gemeente Drimmelen

Bats
8 oktober 2021
Dennis
2 oktober 2021

Top!

Rian
30 september 2021

Was weer hartstikke lekker 👍

Gwen
27 september 2021

Ondanks drukte van kermis binnen 15 min friet

patricia
25 september 2021

top service!en de beste friet!

Ans
24 september 2021

Wij hadden besteld via de website en dit ging goed. Bestelling was op tijd klaar en smaakte heerlijk

Esther Baijens
24 september 2021

Top!! Josien!! Het was heerlijk!!

Rob
16 september 2021

Zoals altijd prima eten en het stond netjes klaar op de afgesproken tijd.

William
13 september 2021
Vd veeken
13 september 2021

Het was gister jammer dat als je online besteld had om 6 uur je pas na n half uur je bestelling had. Dit kan n keer gebeuren maar werk hier aan zodat dit niet te vaak gebeurt.

Teun Ligtvoet
13 september 2021

Afhaaltijd bestelling 18.35. De bestelling was pas om 19.00 klaar. Het was druk, maar wij hadden besteld en dan is die wachttijd toch wel heel erg lang.

Peter
12 september 2021

Kwaliteit van de bestelling was goed, de aflevering verliep minder. Ik had een aflevertijd van 18;05 uur, uiteindelijk werd het 18;30 uur voordat de bestelling uitgeleverd werd. Bij aankomt bij de kraam zag ik al dat het erg druk was, maar het zou beter zijn om toch een update mbt de vertraging te krijgen

Remco
10 september 2021

Lekkere friet en stoofvlees via de app besteld en op de afgesproken tijd klaar

René
30 augustus 2021

Bami schijf besteld zat er niet bij Friet was zonder zout

Ger
29 augustus 2021

Lekker makkelijk bestellen en daarna ophalen op n vaste tijd.je hoeft niet langer dan n paar minuten te wachten.vriendelijke mensen

Ad Huigen
28 augustus 2021

Als je niet online besteld hebt, is het noeilijk te zien wie er voor je is bij het bestellen aan de wagen.

Hein Winkelaar
28 augustus 2021

Weer terug van vakantie en natúúrlijk eerst een heerlijk frietje van Shirley! Via de App bestelt en precies op tijd klaar, was in Spanje wel anders 😅😂🤣😂🤣

Wim
27 augustus 2021

De volgende keer de friet iets minder hard bakken

Riebert Verheugen
27 augustus 2021

De friet was deze keer wel heel erg hard gebakken!

Berry
22 augustus 2021

Friet was te hard gebakken

Anoniem
21 augustus 2021

Via de site besteld en ondanks de drukte toch niet lang hoeven achten. Had de bestelling op 18.15u staan en om 18.20u had ik het.

JACk Bats
20 augustus 2021
Niels
14 augustus 2021

Kei goed friet en wordt goed geholpen

Lisa
6 augustus 2021

Lekker en optijd

Maud
1 augustus 2021
Jack Bats
31 juli 2021
Baijens
30 juli 2021

Was lekker!

Patricia
30 juli 2021

Precies op tijd !!! En lekker warm!! Een aanrader !!

Linda
24 juli 2021

Super lekker en wat werkt dat toch perfect met die app!!

Anja verhulst
16 juli 2021

De belgishe sate was te hard gebakken

***
10 juli 2021
Dijkstra
10 juli 2021

Goed en lekker

Anton Kooij
10 juli 2021

Prima verzorgd en goede timing

E. Hofkens
4 juli 2021

Goede friet, en alles netjes op de afgesproken tijd klaar! Hier gaan we vaker heen

Atabey
3 juli 2021

Beste friet die ik ooit heb gegeten

Mitch
3 juli 2021

Verkeerde tijd aangeklikt. Bestelling weg moeten laten gooien, maar zonder problemen alles opnieuw gebakken. Top!

Sophie
28 juni 2021

Top

Esther Baijens
27 juni 2021

Verkeerde snack gehad ipv kaassoufle een frikadel

M. de Wijs
27 juni 2021
Pedro
26 juni 2021
Petra
26 juni 2021

Top geregeld en lekker

Arjan
26 juni 2021

Bestellen gaat natuurlijk altijd makkelijk met die app, geweldig. We vragen altijd om doorgebakken omdat ze dan nog knapperiger zijn. En goede timing is dan aansluitend ook belangrijk dus gelijk op pad. Was goed op tijd, een menuutje of 3 eerder dan de opgegeven tijd bij de kraam en de zak stond al klaar. In de auto onderweg terug kon ik het niet laten om er gelijk een paar te proeven. Maar dat viel een beetje tegen en ook thuis was er commentaar. De frietjes waren zacht en iets pappig, de smaak viel dan ook tegen. Nee was geen vettige smaak, maar niet zoals we gewend van jullie zijn. Kan natuurlijk een keer voorkomen toch. Hartelijks, Arjan

Karin Fui
25 juni 2021

Super lekkere friet en erg vriendelijk en vlotte bediening. Top!

Petra
21 juni 2021

Snel lekker en warm

Wendy
20 juni 2021
Corné
19 juni 2021
Louis
14 juni 2021

Mooi op afgesproken tijd klaar bij het ophalen. En zeer goede kwaliteit

Esther Baijens
13 juni 2021

Friet veel te zout bami weer niet kunnen eten was aan 1 kant heel erg licht gebakken

Bart Lambregts
13 juni 2021

Gehaktbal uit het vet was besteld met satesaus, alleen deze saus zat er helaas niet bij. Wel 75 cent extra voor betaald.

Gilbert
11 juni 2021

Gewoon hartstikke lekker!

Jack Bats
11 juni 2021
Monique
11 juni 2021

Makkelijk te bestellen en precies op tijd klaar!

Hugo
11 juni 2021

Broodjes kroket en variantje waren heerlijk. Het is echter wel de bedoeling als je op 1 mosterd a 0,50 bestelt dat je geen loep nodig hebt om te constateren dat er iets op zit. Volgende keer beter.

Bastiaansen
6 juni 2021

Het was weer heerlijk

P.
5 juni 2021

friet was deze keer niet goed gaar, nog koud van binnen

Jack bats
4 juni 2021
Kim van Lent
3 juni 2021

Slecht, eerst verkeerde zak meegegeven, toen moesten we terug om hem om te ruilen. We hadden daardoor kleffe,plakkerige friet die erg zacht gebakken was.

Sonja verhagen
29 mei 2021

Besteld maar mistte de satesaus op de speklap. Staat wel.op bonnetje. Normaal als ik bestel altijd alles oké.

Astrid
25 mei 2021

Snelle bediening, heerlijke friet en snacks

Pieter vissers
24 mei 2021

Bestelling was weer keurig op tijd klaar en van goede kwaliteit.

Baijens
24 mei 2021

De afgelopen maand vond ik het eten slecht. Vandaag was het weer heerlijk!!

Corné van Wijk
21 mei 2021

Je kan lekker online bestellen, en een tijd aangeven wanneer je het eten wil ophalen. Ideaal!

g leijten
17 mei 2021

goed

Kees van Meel
9 mei 2021

Alles uitstekend. Wat me, als oud-leraar, wel pijn aan mijn ogen doet is het woord gezinzak. Je bent wel consequent, want het is elke keer fout geschreven, maar er moet een s tussen: gezinszak! Succes met de zaken!

Niels
9 mei 2021

Goed friet en de snacks oom vriendelijk personeel kom er graag

Conny
9 mei 2021
Dimphy
8 mei 2021

Heel handig om te bestellen, en lekker friet en snacks 👍👍

Jack bats
7 mei 2021
Esmeralda
6 mei 2021
Elfred
6 mei 2021

Was weer lekker en mooi op tijd klaar

Nanda
1 mei 2021
André van Fessem
1 mei 2021
Jack bats
26 april 2021
Winy Broeders
18 april 2021

Was weer lekker!

Monique
18 april 2021

We hebben er weer heerlijk van gesmuld dank je wel 😊

Gwen
18 april 2021
Thijs Verstraaten
16 april 2021

Prima systeem zo met dat online bestellen en tijd reserveren. Daarbij hele goede friet en snacks, wij komen er vanuit Hooge Zwaluwe voor gereden 😊

Jack bats
16 april 2021
Kees
16 april 2021

Lekker hoor r!!!

Bas de Bok
12 april 2021

Alles stond op tijd klaar.

Lars
11 april 2021

Zeer ruime en lekkere porties.

Esmeralda
11 april 2021
Thijs Verstraaten
9 april 2021

Toppers, we halen hier onze frietjes en snacks vanuit Hooge Zwaluwe. Vind t bestelsysteem echt top 👌🏼

ad
6 april 2021

Alles veel te lang gebakken en te zout. Via de website bestellen gaat wel soepel.

Gerrie van veen
5 april 2021

Ben zeer tevreden het bevalt ons goed en lekkere friet en heel vriendelijk

Anja
4 april 2021

Heerlijke frietjes op

Elfred
2 april 2021

Mooi op tijd klaar en ook de opmerking goed gelezen zodat mijn hond ook tevreden was.😁

Marianne Noga
28 maart 2021

Het was weer lekker eten, alleen een van de bestelde sausjes zat er deze keer niet bij.

COVADO
28 maart 2021
Jeroen
28 maart 2021

Friet was slap en de saus zat aan de voorkant dus als je het bakje uit het zakje wilde pakken greep je in de saus. Broodje hamburger speciaal erg veel saus

Direna
27 maart 2021

Dit keer helaas bij ons als koopavond maaltijd geen succes helaas. Weinig friet en heel veel saus waardoor de frietjes heel zompig waren en de frietjes waren al niet heel lang gebakken, sommige beetje rauwig.

Jack Bats
26 maart 2021

Was weer heerlijk mijn vrouw had voor het eerst een garnalen kroket ze vond hem heerlijk

Carola
22 maart 2021

We hebben het afhaaltijdstip nog telefonisch verplaats, dit was allemaal geen probleem. Gelijk de nieuwe garnalenkroket en snack van de week uitgeprobeerd. Wederom heerlijke frietjes en snacks gegeten!

Erik
19 maart 2021

Zoals altijd was het weer lekker eten , alleen misten we deze keer een besteld sausje. Kan gebeuren.

Bianca Siemons
14 maart 2021
Jack bats
14 maart 2021
Monique
14 maart 2021

Heerlijke frietjes!

Thijs vissenberg
12 maart 2021
M. De Groot
8 maart 2021

Goeie friet, op tijd klaar. Top.

John
8 maart 2021
Esther Baijens
7 maart 2021

Afgelopen weken vond ik het eten minder. Tot vandaag! Het was weer lekker!

Esmeralda
7 maart 2021
Maurice
7 maart 2021

Was weer prima.

Guido
6 maart 2021

Goede kwaliteit aardappelen, hadden voor mij iets krokanter gemogen maar heel lekker! Kwaliteit-prijsverhouding zeer goed!

Jack bats
5 maart 2021
Esther Baijens
1 maart 2021

Bami niet opgegeten omdat deze veel te licht gebakken was.

Esmeralda
28 februari 2021
Monique
27 februari 2021

Heerlijk gebakken frietjes

Thijs vissenberg
26 februari 2021
Dick
26 februari 2021

De bestelling was wederom correct uitgevoerd en keurig op tijd

Ricky Smits
22 februari 2021

Het was voor mij de eerste keer, dat ik een bestelling plaatste, het was een super goeie ervaring. Precies op tijd, aanbieden en wegwezen. Perfect!! Gaan we meer doen.!!!

Claudia
21 februari 2021

Was weer een lekker frietje !!

Jack bats
20 februari 2021
Theo de jong
19 februari 2021

Alles was weer lekker👍👍

Esmeralda
15 februari 2021
Niels Ligtvoet
15 februari 2021

De friet was goed, maar het bestelde bakje speciaalsaus ontbrak .

Ybe
12 februari 2021

Zoals altijd weer top!

Jack bats
12 februari 2021
Kees
7 februari 2021

Gewoon goed 👍

Martens
7 februari 2021
Dick
7 februari 2021

Het eten was heerlijk van Shirley’s, goede friet en snacks. We hebben ervan genoten 👍👍

Pieter vissers
5 februari 2021

Was weer keurig op tijd klaar en lekker.

Jack Bats
5 februari 2021
Liesbeth
31 januari 2021

Super gegaan. Doen we vaker.

Koert
31 januari 2021

3e keer ons Kroketje niet goed. 1e keer verkeerde leek wel vegetarisch 2e en 3e keer slap lijkt wel pap. Jammer maar volgende keer beter. Voor de rest doen jullie het geweldig hoor!

Mb
30 januari 2021
Erica
24 januari 2021

Altijd snel de lekkerste friet uit Made

Ger
24 januari 2021

Niks mis mee

patricia
23 januari 2021

hele lekkere friet! makkelijjkte bestellen via site. snelle service!

Chantal
23 januari 2021

Het eten was lekker. Ik geef 4 sterren ipv 5 omdat we een middel friet hadden besteld. Maar hebben een normale gekregen.

Jeanette
18 januari 2021

De bestelde friet met pindasaus bleek een portie met niet alleen pindasaus maar ook nog eens veel mayonaise. Deze mayonaise zat onderin het grote gedeelte van het bakje met de friet daar allemaal overheen. Verder was alles wel goed.

Karin Broeders
18 januari 2021
Kees van Meel
11 januari 2021

Lekkere frites, mooi op tijd klaar!

Rinus van Dongen
10 januari 2021

Wij hadden 2 gehaktballen speciaal in 1 bakje, is niet handig met verdeling thuis.

Thijs vissenberg
9 januari 2021

Goed zoals altijd

Theodorus
8 januari 2021

Uitstekende service, op tijd klaar en lekkere frites en snacks

Nancy van den Bogaert
8 januari 2021

Een hele fijne en snelle manier om eten te bestellen. Het was even lastig om de verschillende soorten mayonaise te onderscheiden maar dat was het enige. Heel tevreden.

Dutax Riezen
8 januari 2021

Makkelijk werkende app, fijn dat je opmerkingen kunt plaatsen, goede bezorgtijden en heerlijk gegeten! (zoals altijd)

Thijs vissenberg
7 januari 2021

Goed veel

Kay
3 januari 2020

Precies op tijd klaar na bestellen en lekkere friet!

Evelien
3 januari 2020

Prima app, goede bediening en prijs kwaliteit is supper

Anneke
3 januari 2020
Henk van der Stelt
2 januari 2020

👍

Segeren
2 januari 2020

we hadden t gevoel dat er teveel bestellingen waren aangenomen bij ons zat er friet tussen die amper gebakken was

Susan van Bijnen
1 januari 2020

Goede duidelijke app ,, en kon het gelijk mee nemen op de afgesproken tijd

Rob Kouw
21 december 2020

Bestellen ging super makkelijk en stond op de afgesproken tijd gelijk klaar.

Aalt
20 december 2020

Super!

Marcel b
19 december 2020

Zoals altijd De beste friet van de wereld en omstreken 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Erik
19 december 2020
Ad
18 december 2020

Perfecte service!!!

Esmeralda
18 december 2020
Marjolein
14 december 2020

Gewoon superlekker gegeten. Het grootste plus punt zijn de frietjes, heerlijk van smaak en lekker goed gebakken😃

Cees
13 december 2020

Normaal maakt het me niet veel uit om even gezellig te wachten voor de bestelling, maar nu met Corona bewijst de app zich dubbel en dwars. Korte wachttijden en er worden zelden fouten gemaakt.

Ger van bragt
13 december 2020

Het eten was goed en de tijd voor het afhalen klopt precies,geen lange wachttijden dus. Dik tevreden👍

Dave
11 december 2020

Altijd lekker! ❤

Jack bats
11 december 2020
Esmeralda
10 december 2020
Jack
7 december 2020
Gerard
6 december 2020

Wat een gemak om zo te kunnen bestellen, was voor ons de eerste keer. Alleen de kroket was niet erg warm.

Stefanie
5 december 2020

De frietjes waren weer heerlijk.

Berry
4 december 2020

Op de afgesproken tijd was het klaar. Werkt super via de app

Arie Slagmolen
30 november 2020

Vandaag overkwam me wat me een paar weken geleden ook gebeurde. Ik nam de zak met friet aan, stapte in de auto, pakte een eerste frietje.... koud! Tweede ook en zo door. Ik reed naar huis en hoopte dat de rest verder in de zak wel warm zou zijn. Dat was wel zo, maar de frietjes waren allemaal slap en niet zo lekker stevig zoals meestal. Ik baal hier ontzettend van want meestal is jullie friet heerlijk warm en knapperig. Wat ik denk dat er gebeurt is dat de frietzak gevuld wordt en dat ie dan blijft staan tot de snacks klaar zijn. Afgelopen zaterdag was dat zeker zo. Dat is niet goed. Ik ben in staat om niet meer naar jullie te komen, maar ik probeer het nog één keer na dit bericht. Vr. Groeten!

Corne Haanskorf
29 november 2020
Aalt
29 november 2020

Ideaal die app!!! Niks wachten maar aankomen en meenemen! Super

Annet
27 november 2020

Gewoon een heerlijk frietje!

Ada
26 november 2020

Friet was erg slap en niet heel warm en de afgesproken tijd was het niet klaar . Hoop dat het de volgende keer weer goed is . Gr Ada

Stefan Van Marrewijk
25 november 2020

De friet was deze week nog niet gaar .heel wit en binnen rouw en bertje slap. Volgende keer wat langer bakken .aub

Lian
22 november 2020
Erik
21 november 2020
Martha
16 november 2020

Uitstekende friet en vriendelijk gezellig personeel.

Corine
16 november 2020

Super geregeld!

Esmeralda
14 november 2020
patricia
13 november 2020
Anouk
8 november 2020
Melissa jacops
5 november 2020

Was super lekker

Ada
3 november 2020

Altijd lekker

Lianne
2 november 2020

Stond precies optijd klaar

Piet van Gils
1 november 2020

Ik vind het geweldig Vandaag voor de eerste keer gebruik van gemaakt. Het is echt fantastisch

Jurgen
1 november 2020

De friet was niet echt goed gebakken was nog erg zacht (leek bijna voorgebakken)niet zo knapperig als anders jammer

Ton van Tetering
1 november 2020

De friet was dit keer zeer slecht gebakken het leek dit keer tussen voorgebakken friet en afgebakken friet inzitten. Dit ben ik niet gewent van Shirley's

Ton van Meggelen
1 november 2020
Esmeralda Broere
1 november 2020
marcel
31 oktober 2020
Carola Oosterveer
31 oktober 2020

Moet zeggen dat het deze keer erg minder was de friet was slap de olie droop eraf ook van de kipcorns en de frikandel speciaal waren ze vergeten curry op te doen. Helaas deze keer niet zoals we gewend zijn van hun

Ada
26 oktober 2020

Zoals altijd lekker en goed geregeld met online bestellen.

Patrick
26 oktober 2020
Erik
24 oktober 2020

Veel te vroeg voor bestelling op te halen en dan eerder worden geholpen.Toppie. Prima service en lekker eten.

Corne Haanskorf
24 oktober 2020

Lekkere frietjes die precies op tijd klaar zijn, Top 👌

patricia
23 oktober 2020

snelle service

Richard
17 oktober 2020

Super op tijd, zeker in verhouding met de schutter phfff altijd lang wachten

De Haan
17 oktober 2020
Jan
17 oktober 2020
Ivo Stevens
11 oktober 2020

Netjes op tijd, goed ingepakt, wat er besteld is zit er in, goed op temperatuur, en vooral uitstekende smaak !

Corry
10 oktober 2020

Altijd lekker

Jack Bats
10 oktober 2020
wim
9 oktober 2020
EricEric
8 oktober 2020
Nico Luiten
5 oktober 2020

Super tevreden.

Marcel
3 oktober 2020

De beste friet van de May. Lekker makkelijk online bestellen en betalen. Op aangeven tijd ophalen. Dus geen wachttijden. Uitstekende oplossing om een lekker frietje te eten ten tijden van de pandemie.

Aris Stoop
27 september 2020

De gemakkelijke manier van bestellen, afrekenen en de kwaliteit zijn super.

Anneke
25 september 2020

Friet was niet warm, snacks wel.

Louis
21 september 2020

Alles weer prima geregeld en weer super lekker

De Wijs
19 september 2020

Zoals altijd, heerlijke friet en snacks!

Catty haanskorf
14 september 2020

De bestelling zou om 19.15 uur klaar staan, maar helaas heb ik nog 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling, en dat vind ik nog erg lang!!😏

Reactie van Shirley's Friture

Hoi Catty, We doen ons uiterste best om de bestellingen op tijd klaar te hebben alleen soms overvalt de drukte ons ook! excuses voor het ongemak. met vriendelijke groet, Shirley

Diana
14 september 2020

Normaal altijd prima. Gisteren een half uur gewacht en geen stoofvlees meegekregen..toen gebeld maar geen gehoor.

Reactie van Shirley's Friture

Beste Diana, heel vervelend, excuses voor het ongemak. door de drukte nemen wij soms in de spits onze telefoon niet op, kunnen wij het een volgende keer goed maken met je! met vriendelijke groet, Shirley

Meeldijk
14 september 2020

via app besteld maar vervolgens 20 minuten langer moeten wachten. Als het druk is met bestellen aan de kraam zou er een tijd blok geblokkeerd moeten worden in de app lijkt me. Deze drukte was simpelweg niet te doen voor de medewerkers en ook de tijd was niet meer in te halen. De kwaliteit was ondanks de drukte en het lange wachten zoals altijd super.

Reactie van Shirley's Friture

Dankjewel voor de tip! De drukte overvalt ons soms ook, excuses voor het ongemak!

Kees can Meel
14 september 2020

Snelle levering en goede smaak!

Francé de Wijs
14 september 2020

Heerlijk gegeten en bestelling prima gegaan.

Aalt
13 september 2020

Tevreden en werkt goed via de app

Ivo Stevens
13 september 2020

Goed verpakt, nog goed warm bij thuiskomst en smaakte weer prima. Top!

👍
7 september 2020
Corne Thijssen
7 september 2020

De bestelling was precies op de vooraf genoemde tijd gereed!

Arjan
6 september 2020

Frietjes waren niet lekker doorgebroken en daardoor wat slapjes. Alsof er puree in zat.

Jack bats
5 september 2020

Prima

Ad
4 september 2020

Goed van kwaliteit en via de App exact op tijd. Super

Adriaan
31 augustus 2020

Bestelling perfect uitgevoerd Moest noch wel kwartier wachten

Ad Huigen
31 augustus 2020

Helaas niet voor de eerste keer een bestelling vergeten, de bamiblok

Ingrid Boshouwers
31 augustus 2020

Kleine friet satesaus gekregen ipv middel stoofvlees.....jammer verheugd op de stoofvlees!

Berry
30 augustus 2020

Bedankt!! Was weer lekker.

Dijkstra
30 augustus 2020

Snel lekker goed

Björn Mureau
29 augustus 2020
Ellen
29 augustus 2020

Superlekkere frietjes: de beste!

thijs vissenberg
28 augustus 2020

perfect

Laura den boer
23 augustus 2020

Was lekker , prima 👍

LOUIS Diependaal
23 augustus 2020

Alles was netjes op de doorgegeven tijd klaar. En mooi rustig voor de frietshop. Geen 20 man of meer nu steeds een 5 a 6 personen.

José
15 augustus 2020

Heerlijke doorgebakken frietjes en lekkere snacks, zeker een aanrader

thijs vissenberg
15 augustus 2020
Kelly
14 augustus 2020
thijs vissenberg
11 augustus 2020
Delaaaaiii
10 augustus 2020
Dijkstra
10 augustus 2020

Snel goed en lekker

Erica ooijens
9 augustus 2020

voor de 2de x 4 frikadellen speciaal gekregen ipv frikadellen zonder saus ! Speciaal op de bon gezet .....

Ivo Stevens
9 augustus 2020

Goei eten! 👍

Corrie
9 augustus 2020

De bestelling verloopt super precies op afgesproken tijd klaar en de bestelling is gemakkelijk te doen echt superfijn. De frietjes zien er mooi uit, maar wij vinden ze niet lekker snel taai. Snacks ok vooral de chicken wings zijn heerlijk

Winy Broeders
9 augustus 2020
Ada
8 augustus 2020

Altijd goed en lekker 😋

Theo de Jong
7 augustus 2020

Lekkere friet en snacks en goede service

Anja Vissers
3 augustus 2020

Ben zeer tevreden over alles. De service is goed, kwaliteit is goed, afgesproken tijdstip is altijd goed. Ga zo door.

Eric Segeren
2 augustus 2020

Graag snacks op alfabetische volgorde en wanneer al besteld niet alleen minder maar ook meer kan bestellen

thijs vissenberg
1 augustus 2020

snel en heerlijke producten

Corné
20 juli 2020

Het is gewoon lekker

Jelle
20 juli 2020

Beste friet van made

Angela
20 juli 2020

Perfect! Niets op aan te merken

Corné Haanskorf
19 juli 2020

lekker eten en precies op tijd klaar, gebruiks vriendelijke site. wat wil je nog meer

Piet Rosenbrand
17 juli 2020

Saté niet lekker, door plee getrokken.

Theo de Jong
13 juli 2020

Lekkere snacks en friet

Dijkstra
5 juli 2020

Goed en lekker niet zout maar oke

Iris
5 juli 2020

De friet was weer heerlijk! Helaas was de ui van de berenklauw volledig zwart gebakken. Dit was helaas niet eetbaar.

miranda van Alphen
29 juni 2020

Perfect !

Ada
28 juni 2020

Veel te lekker 😋

Rico
27 juni 2020

Deel bestelling vergeten. Friet speciaal zat ondersteboven in de zak. Frikadellen speciaal omgevallen en saus door de hele zak. Ik vond het zwaar onder de maat! Het lijkt me nuttig dat er iets meer aandacht aan een bestelling besteed wordt!

Jan
27 juni 2020

Wederom prima, alleen de microfoon was weg deze keer.

Nico Luiten
27 juni 2020

Gisteren super tevreden over de frites en snacks. Op ons verzoek lekker doorbakken. Toppie

Jan Mureau
27 juni 2020

Friet weer te hard Frietje speciaal alleen mayonaise Volgende keer maar weer eens naar Bianca

Jack
22 juni 2020

App werkt prima en de kwaliteit van het eten is uitstekend.

marius
21 juni 2020

patat perfect, kroket met smaak,saté zoals het hoort ,frikandel speciaal met vers gesneden uitjes,bami bloedheet en niet vettig,bestelling stond op de minuut af klaar ondanks het spitsuur .conclusie: hier zijn mensen bezig die van hun vak houden . groet "n opa,met oma en kleinkinderen.

Nico Luiten
20 juni 2020

Normaal altijd goed. Deze week wat minder. Friet was redelijk doorbakken (verzoek van ons) maar de nassieschijf leek wel karton. Droog, slechte kwaliteit en totaal geen smaak. Jammer.

Jan
19 juni 2020

Frietjes erg hard gebakken

vd made
15 juni 2020
Josje
15 juni 2020

Beste frituur in Made en omstreken! :)

Patricia Breetveld
14 juni 2020

Was perfect! Thuis op de telefoon bestelling geplaatst, precies op de minuut af stond het klaar. Al betaald via i-deal, dus kon gelijk weer weg. Zeker ideaal nu in deze bizarre tijd.

Nico Luiten
13 juni 2020

Kijk uit naar de vrijdag: frietjesdag. Goede friet en snacks bij Shurley. Ook doorbakken zoals wij willen. Super !!

Maribel Van mook
13 juni 2020

Het was echt super lekker!! Alles perfect gebakken

Marielle
9 juni 2020

Altijd goed

Ellen
8 juni 2020

Was weer goed. Frietjes waren echt supergoed gebakken, alleen niet meer heel warm. Dus volgende keer graag met zo goed bakken maar dan warm mee geven?

Stefan
5 juni 2020

Was weer heerlijk en de vergissing super opgelost

Lieke
1 juni 2020

Zoals altijd heel erg goed

Jos
1 juni 2020

Vanaf werk in Breda besteld en betaald en aangegeven na 15 minuten ophalen. Aangekomen in Made 1 minuut gewacht en bestelling klaar. Top

Ronald Buijs
31 mei 2020

Handig om met de app te bestellen. De bestelling was mooi op tijd klaar. Het eten was heerlijk!!! Alleen jammer dat ze de joppiesaus er vergeten bij te doen waren. Maar voor de rest was het super. Voor herhaling vatbaar

Peer
31 mei 2020

Super, bestelling doorgeven via de app, tijd aangeven wanneer je bestelling wilt ophalen, online betalen. Wat een gemak als je niet hoeft te wachten bij de frituur, voor mij niets anders meer👍

Piet
30 mei 2020

Shirley's dikke frieten; heerlijk!

Yvonne
30 mei 2020
Stefan
29 mei 2020

het was weer heel lekker alleen geen medium friet stoofvlees maar een kleine, mayo vergeten en de kalfskroket was een goulashkroket geworden, op naar volgende week en gaan we weer lekker bestellen.

André van der wekken
26 mei 2020

Altijd goed en lekker!!

Maarten
24 mei 2020

We vonden het wat lastig omdat we pas 20 minuten na de aangegeven tijd bediend zijn. Maar dit is natuurlijk iets van deze tijden ;) De friet was zoals altijd heerlijk!

Inge & Terry
23 mei 2020

Beste friet van de May!

M Oomen
23 mei 2020

Het was weer helemaal top

John de Heijde
18 mei 2020

Mooi op tijd en alles lekker

Jacqueline Borm
18 mei 2020

Wij hebben al meerdere malen friet besteld per telefoon en zo ook betaald. Er wordt direct aangegeven hoe laat het opgehaald kan worden. En dat loopt perfect! Het is precies op die tijd klaar om aan te pakken. Geweldig wat een planning!

niels
18 mei 2020

Super service!

Martijn crama
17 mei 2020

Friet altijd heeeeeerlijk maar gezinszaken van 2,75 is maar voor een heeeel klein gezin. Normaal heb ik te veel nu te weinig. Zeker geen kritiek viel ons op🤗

Jm
15 mei 2020
Jack Filemon
12 mei 2020

Prima in orde.

Van Lent
11 mei 2020

Goed en op tijd verzorgd

Gerard Broeken
10 mei 2020

Super makkelijk, Bestelling doorgeven,betalen en ophalen op de aangegeven tijd. Goed bezig Shirley.

Jack Bats
10 mei 2020

Producten super ideaal om online te bestellen alleen jammer dat vrijdag de kinderfrites er niet bijzat kan gebeuren

Wim
10 mei 2020
Mark
10 mei 2020

Bestelling was perfect op tijd klaar, zoals aangegeven in de mail die je krijgt na bestelling via de app. En het was weer lekker! Maar dat zijn we gewend ;-)

Havermans
10 mei 2020

Wel makkelijk als je online besteld met tijd van ophalen en dat het dan ook klaar staat super fijn

M.Jochems
10 mei 2020

Altijd heerlijke friet,precies zoals friet hoort te zijn nl licht knappeig, zout en niet vet. Frietkar schoon en opgeruimd.Personeel altijd vriendelijk en werken gestructureerd. Voor ons niet de dichtstbijzijnde frietkar maar rijden er graag voor om.

Ellen
9 mei 2020

Ideaal bestellen via internet

Monique linssen
5 mei 2020

Altijd lekker makkelijk...bestellen, betalen, afhalen en lekker eten!

W******
4 mei 2020

SUPER!!!

Amy verheezen
4 mei 2020

Normaal altijd perfect! Komen er elke week wel minimaal 1 x . Maar deze keer de friet niet opgegeten. Smaakte raar een leek niet geheel gaat

Sjoerd
3 mei 2020
Ingrid
2 mei 2020

Heerlijke frietjes! Makkelijk online bestellen en mooi op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Ik vind het alleen niet netjes dat er servicekosten bijkomen, terwijl gevraagd wordt om online te bestellen.

Wendy
1 mei 2020

Eigenlijk alles heel goed en lekker,wij vinden het jammer dat het van die hele korte harde frietjes zijn. De langste is zo groot als mijn pink en dat is de allerlangste uit de zak. Hierdoor eet je weinig vulling. Ik mis de normale lengte friet.

Jolanda
1 mei 2020

Super geregeld, bestellen en betalen, op doorgegeven tijd naar Shirley, volop gepaste afstand, je naam wordt geroepen, je bestelling is klaar👍😀

Helma
1 mei 2020

Heerlijke frites en snacks; mooi op tijd zo met de bestelling via website

Dimphy
1 mei 2020

Heel handig de online bestelling, vriendelijk personeel en lekker eten

ErikJan
29 april 2020

Heerlijke friet en prima van temperatuur ook. Mijn complimenten.

Geert
29 april 2020

Prima geregeld.

Wanda
29 april 2020

Snel en goede kwaliteit

jim
28 april 2020

net als altijd goede kwaliteit, vlotte afhandeling. Ga zo door Shirley!