Bewertungen von Shirley's Friture Made

Neue Beurteilungen

5.0
Tamara
3 Dezember 2023
Yvonne
3 Dezember 2023

Was weer top

Karin
1 Dezember 2023
Arjan
26 November 2023

Ideaal om via de app te bestellen en precies op de gevraagde tijd klaar. En bovenal smaakte het erg lekker.

Patrick
25 November 2023
van Stokkom
19 November 2023

Was weer lekker

Caroline Thijssen
19 November 2023

De friet was goed, maar de bamihapjes waren niet gaar. Buitenkant was slap en ze zagen er bleek uit. Dus gewoon slappe hap.

Peter
18 November 2023

Lekker friet en bestelling was precies op tijd klaar.

Marcel Verhaard
18 November 2023

Alles was in orde met de bestelling.

Geert Franken
12 November 2023
Michelle Loonen
12 November 2023

Prima kwaliteit. Helaas, misten we 2 frikandellen, 2 frikandellen met en 1 frikandel speciaal. Iets vergeten kan altijd, maar dit is vrij veel. 5 personen hadden hierdoor geen snack.

Chris
7 November 2023
Peeters
3 November 2023

Snel klaar. Frietjes lekker knapperig maar niet te hard .

Frank
29 Oktober 2023

Goede kwaliteit en snelle correcte service. Die app is fantastisch. Ze zouden alleen wat langer geopend moeten zijn. 20u op zaterdag avond sluiten voor een snackbar is wel erg vroeg.

Marcel Verhaard
27 Oktober 2023

Goed

Alma Peppelenbos
23 Oktober 2023
Kaas
19 Oktober 2023

We halen vaker frietjes bij Shirley’s Friture en eigenlijk altijd tevreden maar vandaag was de friet echt heel erg taai. We hebben het grootste gedeelte laten staan, dat doen we anders nooit. De snacks waren overigens wel lekker!

Ronald van Vessem
16 Oktober 2023

Snacks waren prima, maar friet was niet lekker.

Stef
8 Oktober 2023

Normaal is de friet altijd heel erg lekker, maar dit keer was hij niet goed doorbakken. Slappe friet, voor het eerst. Zonde

Weterings
30 September 2023

De friet is mooi bruin en smaak is goed. Alleen is de friet met veel kleine stukjes en hard. Beetje 't gevoel alsof je de restjes op eet. En het lag niet aan deze bestelling. Andere keren was het ook. Valt nu echt op.

Astrid
30 September 2023

Heerlijke friet, snel klaar, fijn dat je online kunt bestellen

R
30 September 2023

Toen ik de bestelling kwam halen kreeg ik niet de gelegenheid om te melden dat ik er was, want werkneemster stond uitgebreid te praten met een vriendin. Rest was druk bezig. Net na het eten waren mijn vriend en ik beiden al misselijk geworden en nu de volgende dag ook allebei totaal niet lekker. Niet echt een fijne ervaring dus. Hopelijk volgende keer beter.

Maycke Willemse
25 September 2023

Zelfs in de hectiek van de kermis alles keurig op tijd en superlekker!

Robert Mekes
17 September 2023
Dico
17 September 2023

Supergoeie friet, grote porties en heerlijke pindasaus

Theo den Engelsen
16 September 2023

Un heerlijk frietje en alles is echt perfect verzorgd en prima op tijd. Een geweldig goeie app en heel overzichelijk en een snelle reactie over de afhaaltijd

Anton Vissers
10 September 2023

Friet was deze keer niet lekker. Leek wel dat deze meerdere keren gebakken was.

Aalt
3 September 2023

Per app besteld en tijd gekregen om af te halen. Was ik al 5 minuten te laat maar er moest nog begonnen worden met bakken!!!! Dus al met al heeft dan de app ook geen nut als ze in de wagen lekker staan te kletsen ipv de bestelling te maken! Er zat een knakworst bij die helemaal koud was dus waarschijnlijk is die ook niet warm gemaakt..... Helaas een negatieve recensie

Patrick
25 August 2023

Smaakt altijd lekker Bestelling klopt altijd En via app makkelijk en optijd.

Alette
25 August 2023

De knakworst zat helaas niet in de tas. Wel besteld en stond ook vermeld op het bonnetje.

W
25 August 2023
Jaap
20 August 2023

Op tijd klaar , goede porties

Esmeralda
18 August 2023
Roy Voorjans
10 August 2023

Beetje raar dat ik gewoon een bestelling kan plaatsen als jullie op vakantie zijn... ik heb betaald, krijg een bevestigingsmail en ik kan nergens zien dat jullie dicht zijn. En dan krijg ik ook nog deze mail om een beoordeling?! Kwalijke zaak. Ik kom volgende week deze bestelling gewoon ophalen als jullie weer open zijn. Schandalige bedrijfsvoering.

Monique
29 Juli 2023
Niels vd locht
27 Juli 2023

Kwam iets voor me tijd aan en op me opgegeven tijd werd ik netjes geroepen dat het klaar was ga zo door

Adje van den Ham - Delhij
24 Juli 2023
Dick
22 Juli 2023

Friet was te hard gebakken, verder was alles prima

Niels van Beers
20 Juli 2023
Diana
17 Juli 2023

We vonden de frietjes ‘te bruin’ en er was niet geleverd wat we besteld hadden. Als het goed is, wordt dit gecompenseerd.

Marcel Verhaard
16 Juli 2023

Super goed!

E H
14 Juli 2023

Friet was zo goed, dat mijn schoonbroer uit vreugde zijn vrouw in zijn komt had genomen!

Monique
14 Juli 2023
Richard Pols
7 Juli 2023

We vonden de frites deze keer hard en redelijk taai. Hopelijk volgende keer weer beter👍

Jacqueline de Leeuw
30 Juni 2023

Geen verbeterpunten. Geweldige service, fantastisch eten!!

Liesbeth
18 Juni 2023

De stukjes kip van de saté waren hard en taai met een erg zoute en daardoor smakeloze marinade. Niet lekker dus en heb het dan ook laten staan. Verder was alles prima in orde.

Kees van Meel
11 Juni 2023

Bestelling was prima, de tijd klopte, de bediening was top.

Marcel Verhaard
11 Juni 2023

Het is allemaal goed Alleen ik wil weten waar ik de actie code in moet vullen om € 1,- korting. Gr. Marcel

Anoniem
11 Juni 2023

Altijd vriendelijke bediening en heerlijke friet

Matisse Kuiper
9 Juni 2023
Marcel Verhaard
4 Juni 2023

Super goed gedaan!

De wit
3 Juni 2023

Nog nooit zo slecht als vandaag ..friet waar je tanden bijna van afbraken zo hard ...en duidelijk gevraagd saus etc er over heen maar dat blijkt ontzettend moeilijk ..zetten het er steeds weer bij maar lukt blijkbaar niet .. vandaag friet die volgensmij over was en opnieuw opgewarmt in het vet

Ariën
29 Mai 2023
Marcel Verhaard
26 Mai 2023

Super goed

Marcel Verhaard
21 Mai 2023

Goed

peter segeren
19 Mai 2023

Sate was verbrand & taai (heb ze niet opgegeten). Zijn we niet gewend. De rest was dik in orde. Lekkere frietjes. Volgende keer beter.

Mir
17 Mai 2023

Tijdslot perfect! Kwaliteit producten perfect!

Anoniem
13 Mai 2023
Dhr Buijs
11 Mai 2023

Heerlijke frietjes + snacks gegeten.

Erik
11 Mai 2023

Alles is super, jammer dat de spaarpunten er niet worden bijgeschreven.

Annie
7 Mai 2023

Makkelijk te bestellen. Staat klaar op aangegeven tijdstip. Top!

Kay van eijk
30 April 2023

Ik werd ke van eijk genoemd maar het is Kay van eijk

Esmeralda
23 April 2023
Ed van de Made
17 April 2023
Jannie van Stokkom
10 April 2023

De timing was weer prima đŸ‘đŸŒ

Erik
3 April 2023

Super zo!

Saddam Hoessein
2 April 2023

De vlammetjes waren echt om opgehangen van te worden, zo lekker!!

Dennis
2 April 2023

De friet en snacks waren lekker, alleen de kipnugets zat weinig smaak aan en waren niet heel erg warm. De hoeveelheid friet was meer dan genoeg. Top.

Werkt allemaal perfect
1 April 2023
Jan
24 MĂ€rz 2023
Danielle Brons
24 MĂ€rz 2023

zoals altijd weer super goed en netjes op tijd.

Kees martens
19 MĂ€rz 2023

Alleen maar complimenten! Gewoon top !!!

Dick van Delft
17 MĂ€rz 2023

Lekkere friet en snacks van goede kwaliteit!

Per Koenraadt
6 MĂ€rz 2023

Het zou fijn zijn als "buiten" de volgorde van leveren digitale bestellingen zichtbaar was. Zodat je ka zien wanneer je bestelling aan de beurt komt. Verder weer prima gegeten :-)

Richard Pols
5 MĂ€rz 2023
Ans
4 MĂ€rz 2023

Ik vond de friet vandaag erg hard en donker gefrituurd. Dat vond ik jammer. Verder vind ik dat jullie erg klantvriendelijk zijn en dat de bestelling op tijd klaar is

Weterings
2 MĂ€rz 2023

De friet is wat aan de harde kant. Binnenkant zacht, maar buitenkant hard. Het viel ons de vorige bestelling al op en nu waren het dezelfde gedachten. Ook zaten er enorm veel kleine rest frietstukjes in.

Remon
24 Februar 2023
Ala
19 Februar 2023
Inge
17 Februar 2023

Complimenten, heel goed bezig. De app is geweldig! Heerlijke friet en snacks. Zelfs mijn Belgische vrienden vinden dat. Top ! Ga zo door! Een begrip in MadeđŸ‘đŸ»

Adje van den Ham - Delhij
14 Februar 2023
Sjan van Fessem
12 Februar 2023

Besteld en was mooi op tijd klaar,zeer tevreden complimenten daarvoor.

Ricky Mureau
12 Februar 2023

Wij zijn heel blij met jullie!!!

Ben de Koning
11 Februar 2023

De friet was deze keer wat slapjes itt andere keren

Marielle vd westen
30 Januar 2023
Peter Kouwenberg
30 Januar 2023

Niet zo tevreden als anders. Goulashkroketten en satérol waren keihard en gortdroog. Kipnuggets daarentegen vet als bagger.

Monique Broeders
30 Januar 2023
De waal
24 Januar 2023

Tijd van ophalen perfect. Friet wat matig. Lijkt fabrieks met harde stukken. Een 6. Inhoud zeker genoeg. Kaassouffle zelden zo,n melige hap geproefd. 1 hele beker satésaus besteld en betaald maar krijg halve beker. Bamihap en nasischijf waren goed maar niet fantastisch. Niet echt hoogvliegertje. Maar kan dus verbeterd worden Bedankt en succes.

Ligtvoet
23 Januar 2023

Helaas was deze keer de friet wat droog en taai. Net of hij uit de airfryer kwam. Andere keren was de friet van Shirley lekkerder.

Johan Raesen
22 Januar 2023

Wel jammer dat er geen smulbox voor kinderen is😉!!

tineke verboort
22 Januar 2023
Wilfried de Wijs
1 Januar 2022
Jacqueline de Leeuw
1 Januar 2022

de bestelling stond netjes op tijd klaar en was, zoals gewoonlijk bij Shirley's Friture weer geweldig. Een fantastisch jaar toegewenst..

Jacqueline Stoop
31 Dezember 2022
R van Dijk
24 Dezember 2022

Ze werken zich uit de naad, wouw♡☆

Remon kho
17 Dezember 2022

Top zaak altijd op tijd en altijd lekker

Gils
9 Dezember 2022
Maria Oomeo8
2 Dezember 2022

Prima eten en keurig op tijd

Marcel
27 November 2022

Zelf grote bestelling super snel top geregeld

Ineke
26 November 2022

Heerlijk gegeten, alles lekker warm en prima van smaak!

Bogers
24 November 2022

2 x portie hotwing besteld, deze waren niet helemaal goed gaar. Dat vind ik toch een risico met kip.

Kees van Meel
21 November 2022

Het was lekker en mooi op tijd

Hans Zoer
18 November 2022

Als nieuwe inwoner van Made extra welkom. Perfecte kwaliteit en aardige medewerkers! Tot de volgende keer

Patrick
18 November 2022

Lekkere friet. En precies optijd.

Collin
13 November 2022

Altijd goed! 👌

Jacqueline Stoop
13 November 2022
Kees Raats
6 November 2022
Jacqueline Stoop
6 November 2022
Patricia
5 November 2022

We hadden stoofvlees besteld en dat zat er niet bij. Vervelend 


Theo den Engelsen
24 Oktober 2022

Geweldig mooi, zo perfect als je online bestel webdite momenteel werkt. Toppie

Jacqueline Stoop
22 Oktober 2022
Sandra van der Made
21 Oktober 2022

Friet berenklauw en frikandel waren prima, alleen de speklap was veel te hard gebakken en niet eetbaar

Jan de Jong
20 Oktober 2022
Jacqueline Stoop
15 Oktober 2022
Jannie van Stokkom
14 Oktober 2022

Was weer prima đŸ‘đŸ»

Rita
9 Oktober 2022

De bestelling was optijd klaar en lekker, de patat was erg veel voor 4 personen, dat zou best wat minder mogen zijn zodat je niets weg hoeft te gooien .

Lia Out
7 Oktober 2022

Twee snackjes bij de bestelling 1 was koud voordat de 2de snack werd genuttigd, jammer je kunt niet alles tegelijk opeten dus had het wat warmer mogen zijn.

B Houtkamp
2 Oktober 2022

Friet was hard en leek niet echt vers. we kregen het idee dat die voor de 2e keer opgebakken was. De snacks waren ok.

Nico Luiten
26 September 2022

Ondanks de drukte van de kermis toch topproducten. Heerlijk gegeten erg lekker.

Ton de Bok
26 September 2022

Lekker handig bestellen en op afgesproken tijd friet en snacks van top kwaliteit afhalen.

J.Dijkstra
24 September 2022

Goed gedaan

Ton
18 September 2022

Goede friet en snacks Precies op tijd klaar Netjes verpakt met weinig plastic Top

van Dongen
16 September 2022
Jacqueline
10 September 2022
Christopher Columbus
3 September 2022

Ik kwam zoeken naar koper maar ik heb goud gevonden.

Maribel Van mook
3 September 2022

De friet was helaas te hard gebakken.. we miste een beker mayonaise en het bakje stoofvlees zat maar half vol. Erg jammer

Jack Bats
2 September 2022
Lisette commeren
28 August 2022
Dick Brekoo
22 August 2022

De bestelling werd tot in de puntjes geregeld en nagenoeg op de afgesproken tijd geleverd. De site is overzichtelijk en gemakkelijk te vullen met de te bestellen frites en snacks. De producten zijn van uitstekende kwaliteit

Antwort von Shirley's Friture

Wat een mooie reactie, dankjewel !

Aegy Raaijmakers
22 August 2022

Complimenten wat jullie leveren met een drukte van gisteren. Zo geolied voor mij als klant top!!!!!

Antwort von Shirley's Friture

Bedankt voor deze leuke reactie !

Yvonne
22 August 2022
Peter
21 August 2022

Prima

H.J. van Haperen
19 August 2022

Derde keer op rij hard gebakken frites en kleine stukjes. Tip als het al een keer gebakken is dan niet nog en keer in het vet gooien maar weggooien.

Aalt
15 August 2022

Besteld per app en mooi netjes klaar op de afgsproken tijd! Dik tevreden!

Monique
14 August 2022
Rob
14 August 2022
Bos
13 August 2022
Jacqueline Stoop
13 August 2022
Marjolein
12 August 2022

Friet is zoals altijd superlekker gebakken. Snacks ook heerlijk. Niks meer aan doen! 😁

Monique
12 August 2022
Jack Bats
5 August 2022
Adje van den Ham - Delhij
1 August 2022

De patat zou beter mogen

fred rombouts
31 Juli 2022

lekker en stond mooi op tijd klaar

Louis
30 Juli 2022

Alles weer netjes op tijd klaar

Remco
29 Juli 2022
Broeders
24 Juli 2022

Heerlijke friet en snacks! Snelle service!

Rejan van Leest
18 Juli 2022

Voor het eerst de app gebruikt werkt perfect en super snel.......... Jammer dat er 1 artikel niet bij zat, maar even gebeld en binnen 5 min na gebracht, TOP service Shirley/team.

Jurgen Van Meel
17 Juli 2022

Super tevreden đŸ‘đŸ»

Patrick
15 Juli 2022
van Stokkom
10 Juli 2022

Weer lekker gegeten đŸ‘đŸ»

Jacqueline Stoop
9 Juli 2022
Caroline den dunnen
8 Juli 2022
Eric lankhuijzen
8 Juli 2022

Kennen er een hoop een voorbeeld aan nemen

Jacqueline Stoop
2 Juli 2022
Heidy
2 Juli 2022

Via site besteld, mooi op tijd klaar. Lekker.

Remco
1 Juli 2022
Jacqueline Stoop
25 Juni 2022
Nathalie
25 Juni 2022

Lijkt of friet kleinere porties zijn

Antwort von Shirley's Friture

Hoi Nathalie, De prijzen zijn in het algemeen gestegen dus daardoor zijn de GEZINSZAK prijzen ook veranderd. De porties of maten van de bakjes zijn in het precieze het hetzelfde gebleven. Met vriendelijke groet, Shirley

Kuijpers
25 Juni 2022

Friet was taai. Zat geen zout op. Viel echt tegen.

Esther
25 Juni 2022

Veel te harde friet tussen

Michel
20 Juni 2022

Het eten was zoals gewoonlijk lekker maar de mexicano was zonder satesaus terwijl ik die wel had besteld en daarvoor had betaald.

J.Dijkstra
17 Juni 2022

Zeer lekker en goed

Nathalie
13 Juni 2022
Kees Raats
11 Juni 2022
Marcel Verhaard
10 Juni 2022
Esmeralda
6 Juni 2022
Cor paulusse
3 Juni 2022

Meer vegetarische snacks

Adje van den Ham - Delhij
2 Juni 2022
Michelle
30 Mai 2022
Isabel
27 Mai 2022

We hadden een groot frietje en dat was gewoon een middel maat, en een frietje stoofvlees en dat was gewoon een kinderfrietje. Ben dit helemaal niet gewend bij jullie, normaal krijg je ruim gevulde bakjes waar wij normaal zelfs met twee personen van kan eten. Frietjes waren lekker daar niet van, maar de inhoud was beschamend en zeker tegenover de persoon voor wie het was.

Anja
27 Mai 2022

Altijd goed.

Corry
22 Mai 2022

Prima geregeld, was erg druk maar bestelling geplaatst via app en alles was keurig op tijd klaar

Kees Raats
21 Mai 2022

Niets op aan te merken

John
20 Mai 2022

👍

Marcel Verhaard
20 Mai 2022
Kim van Lent
16 Mai 2022

We hadden besteld via de app, maar moesten als nog lang wachten. Ze waren erg chagrijnig in de kar aan het werk. Bij de friet waren het veel harde frietjes en de satésaus was erg dik.

Rudi
15 Mai 2022

Top, goed geregeld. Exact op de afgesproken tijd gereed. Lekkere vers gebakken friet.

Esmeralda
14 Mai 2022
Robina van Driel
12 Mai 2022

Bestelling via de app geplaatst. Top! Ophalen en doorrijden. 👌 Friet smaakt altijd goed, wij smullen er regelmatig van.

Alma Peppelenbos
9 Mai 2022

Fijn dat je online kan bestellen zodat je nooit lang hoeft te wachten

Erik
9 Mai 2022

Normaal tevreden over Shirleys, maar deze keer ging alles mis. Ik heb besteld via de website en was voor het aangegeven afhaalmoment aanwezig. Na 25 minuten later dan gepland nog te wachten heb gevraagd of ze zo lang achter liepen op de planning. Was niet zo. De bestelling stond wel in de computer, maar was niet goed doorgekomen. Vreemd want ik had aan de kraam nog een extra sausje aan de bestelling toegevoegd en niemand merkte blijkbaar iets op. Toen de bestelling na 35 minuten alsnog klaar was, vroeg ik aan het personeelslid of het extra sausje was toegevoegd. ‘ja hoor , zit er bij’ werd gezegd. Kom je na 45 minuten thuis, GEEN sausje in de tas. Hopelijk volgende keer weer oke, want dit was teleurstellend.

Antwort von Shirley's Friture

We zijn al erg blij dat je het nog eens wilt proberen bij ons ! Excuses dit had niet mogen gebeuren

Nathalie Kobes
9 Mai 2022
Theo den Engelsen
1 Mai 2022

Perfectie ten top Super vriendelijk en vlot Een heerlijke friet die je nergens zo vind

Richard Pols
30 April 2022

Lekker gegeten. Dacht dat er iets niet geleverd was, gelijk gebeld.. ze boden direct aan om het alsnog te komen brengen , maar bleek ik het zelf niet besteld te hebben. Het feit dat ze al direct hand in eigen boezem staken vind ik erg netjes. Netjes teruggebeld door Shirley zelf met de melding dat ik het product niet had besteld maar deze as we speak werd gemaakt. Na 5 minuten kon ik t ditect ophalen! Top!

Klavers
30 April 2022

Frietjes te hard gebakken en de snacks ook

Marcel Verhaard
29 April 2022
Ellen
28 April 2022

Heerlijke friet en snacks! Super gebakken! Vriendelijke bediening! Goede service! We waren de frietjes vergeten bestellen en daar werd speciaal voor gebeld! Top!!

Corné
23 April 2022
Lianne
23 April 2022

Friet was te hard gebakken. Broodje hamburger speciaal, was niet van de plaat, met lekker gebakken uitjes, maar gewoon uit het vet

Remco
23 April 2022
Frank van schijndel
22 April 2022

We hebben eigenlijk nooit klachten over de friet maar vandaag smaakte hij echt anders..er zat geen smaak aan. Misschien gebruiken jullie ander vet of aardappelen?

Ingrid grootscholten
17 April 2022
Jacqueline Stoop
16 April 2022
Marcel Verhaard
15 April 2022
Karin
9 April 2022
Marcel Verhaard
8 April 2022
Dianne Trimbach
4 April 2022
Kees Raats
2 April 2022
Monique
2 April 2022
Gerda de paus
1 April 2022

Hebben altijd een zak van 4,50 friet. Normaal houden we friet Ăłver met z'n vieren. De laatste 2 weken kunnen we er maar met 3 personen van eten. Zijn de zakken veranderd of de prijs

Marie louise van gennip
31 MĂ€rz 2022

Complimenten natuurlijk goede producten en supervriendelijke medewerkers👍

Jacqueline Segeren
26 MĂ€rz 2022
Jack Bats
26 MĂ€rz 2022
Inge & Terry
25 MĂ€rz 2022

De lekkerste frietjes van de May!!

Marcel Verhaard
25 MĂ€rz 2022
Anton
21 MĂ€rz 2022

Prima verzorgd

Penninga
18 MĂ€rz 2022

Waren er om 18:40, terwijl de bestelling om 18:50 klaar zou zijn. Maar bleek weggegeven, uiteindelijk om 19:20 terug thuis. Ben dit niet gewend.

Marcel Verhaard
18 MĂ€rz 2022
J.
17 MĂ€rz 2022

Via de apo besteld en was klaar op het gekozen tijdstip. Eten was erg lekker en compleet mee gegeven.

Jacqueline De Leeuw
13 MĂ€rz 2022

Héérlijk gegeten en bestellen via de app ging goed.. alléén jammer dat de mayo bij het broodje kroket vergeten was.. maar verder tóp!!

Marc
11 MĂ€rz 2022

Wij komen speciaal uit Raamsdonksveer om hier lekkere friet te halen. Echt heerlijk en ook qua prijs goed te doen, zeker vergeleken met de prijzen hier in Raamsdonksveer.

Marcel Verhaard
11 MĂ€rz 2022

Super geweldig

Jan de Jong
10 MĂ€rz 2022

Heerlijk frietje stoofvlees!

Louis
7 MĂ€rz 2022

Alles weer mooi op tijd klaar. En weer lekker smullen.

Lianne Evers
7 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten weer!

Kees
6 MĂ€rz 2022
Marcel Verhaard
6 MĂ€rz 2022

Heeft super producten

Isabel
1 MĂ€rz 2022

Was weer lekker!

Verhoeven
26 Februar 2022

We hadden een zigeunerstick, sitostick, frikadel en nasischijf te veel bij onze bestelling. De rest van bestelling klopte wel.

Anouk Segeren
26 Februar 2022

we kregen saus bij friet wat we niet besteld hadden. gebeld maar konden hier ook niks aan doen

Baijens
25 Februar 2022

Heerlijk!

Janny
20 Februar 2022

Snelle service en lekker eten Goed geregeld

Amy
19 Februar 2022

Top geregeld.. makkelijke site.. lekkere frietjes

C
19 Februar 2022

Er was iets fout gegaan met de afhaal tijd, geen probleem alles opnieuw gebakken! Toppie!

Corné
14 Februar 2022
Baijens
13 Februar 2022

Hele donkere harde friet bah! Mini loempia's waren niet te eten,er zat een hele vieze smaak aan.

Marjolein
13 Februar 2022

Super lekkere friet! Ook de snacks. Bestelling altijd op tijd klaar, complimenten

Marlon De Groot
13 Februar 2022
Monique
7 Februar 2022
Kapitein Blauwbaard
5 Februar 2022

Verbeterpunt: kapitein blauwbaard in het assortiment 😬

Sjaak
5 Februar 2022

Alles goed en op tijd. Maar miss een scherm aan de klantzijde, welke bestelling er aan komt en welke 2 daarna. Kunnen klanten die staan te kletsen toch in de gaten houden als ze de tas kunnen ophalen. Dan hoeft personeel zich niet de longen uit hun lijf te schreeuwen

Lisa Snijders
3 Februar 2022
Jan de Jong
31 Januar 2022
Corrie
24 Januar 2022

Super: bestellen en ophalen

Lisanne
23 Januar 2022
Louis
23 Januar 2022

Precies op tijd klaar volgens doorgekregen tijd.

Monique
20 Januar 2022

Via de app besteld en op afhaaltijd was de bestelling klaar. Zoals altijd heerlijk gegeten!

Jurgen Van Meel
20 Januar 2022

Was weer super goed verzorgd đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Raaijmakers
17 Januar 2022
Bianca
16 Januar 2022

Top kwaliteit eten Goede en vriendelijke service Eten is altijd lekker 😋

Barry
14 Januar 2022

was heerlijke friet en goede snacks en de bestelling was mooi op tijd klaar.

Adje van den Ham - Delhij
10 Januar 2022

Het was weer even geleden, dat we afgehaald hadden, maar frites en snacks waren prima

Jannie
9 Januar 2022

Net verhuisd, voor ons de eerste keer op deze manier friet gehaald. Bevalt prima, friet was alleen niet heel erg warm meer bij thuiskomst en ik ben toch snel met de auto naar huis gereden!!

Nico
9 Januar 2022

Bijna een 10. Zoals gewoonlijk de friet gebakken geheel naar onze wensen. De snacks ook lekker maar net iets te koud. Mogelijk doordat de friet wat langer moest bakken wat afgekoeld. Des sl niettemin heerlijk gegeten. Top

Henk van Oosterhout
7 Januar 2022
H.J Van haperen
7 Januar 2022

Woon nog niet zolang in Made, maar vindt dit topservice. Bestellen, op de gekozen tijd je eten ophalen en alles lekker en warm thuis opeten.

Van boxel
3 Januar 2022

Een tip: voor frietje met stoofvlees om af te halen: stoofvlees apart bijgeven. Jammer van de friet, zo slap als een vaatdoek. Smaakt zoals het er uitziet: Niet!

Van Kaam
2 Januar 2021

Was goed!

Per Heijmans
2 Januar 2021
Angela
1 Januar 2021

De friet was heerlijk bruin gebakken Top friettent

Paul van der Schans
31 Dezember 2021

Ik denk ik zal ook eens modern doen en bestellen via de app, daar bleek dat ik pas de bestelling na een half uur ivm drukte kon ophalen ( kan gebeuren) dus ik na een half uur op de fiets mijn bestelling ophalen, daar aangekomen nog eens 45 minuten moeten wachten!!! Iets over 6 besteld en pas om 19.30 uur eten,,,,beetje jammer.

Ruben
30 Dezember 2021

Wachttijd extreem lang

Ineke
30 Dezember 2021

Van tevoren besteld. Maar het was superdruk. Toch nog lang moeten wachten. (Ondanks harde werken van het hele team) Maar het was de moeite waard. Heerlijk gegeten!!!

-
30 Dezember 2021

De friet was heerlijk als altijd, maar vandaag was het erg druk en heb ik ruim 20 minuten staan wachten en dat was een beetje jammer.

JĂŒrgen
19 Dezember 2021

de friet was erg zacht gebakken

Ariën Sluimers
18 Dezember 2021

Het was lekker, enkel de friet was zo goed als koud

Petravanleent
13 Dezember 2021

Een half uur langer moeten wachten als de aangegeven tijd was min puntje

Jolanda
13 Dezember 2021

Alleen jammer dat er bevestigd is om 18.30 af te halen en uiteindelijk pas om 18.50 gereed was

Antwort von Shirley's Friture

Excuses voor het ongemak! De drukte na de overwinning van Max overviel ons en we konden het niet bijbenen. Met vriendelijke groeten, Shirley’s Team

Karin Faase
13 Dezember 2021

De overwinning van Max zorgde voor grote toeloop. De bestelling was een half uur later en niet compleet (bamihap mistte), zo bleek het thuis. Alle begrip, volgende keer beter.

Petra
10 Dezember 2021
Kees
5 Dezember 2021

Mooi op tijd werkt goed met de app

Ed
5 Dezember 2021
Geert
5 Dezember 2021
Jack Bats
3 Dezember 2021
H.J Van haperen
3 Dezember 2021

Top service. Smiddags bestellen,betalen en vanuit het werk ophalen. Geen wachttijd en top producten.

Pieter vissers
29 November 2021

Weer precies op tijd klaar en een ouderwets lekker frietje met snacks.

Jack Bats
28 November 2021
Hans van Rijswijk
27 November 2021
Peter Vorstenbosch
27 November 2021

prima, makkelijk te bestellen, prima af te halen, lekkere frietjes!!

Arjan
22 November 2021

Frietjes waren slap en lauw bij thuiskomst. stonden ook al klaar voor afgestemde ophaal tijdstip.

Baijens
21 November 2021

Had heel bakje speciaal besteld en betaald maar zat er niet bij jammer

Jacqueline
21 November 2021
Nico
20 November 2021

Heerlijk gegeten. Friet precies zoals wij willen: op verzoek goed doorbakken en zonder zout. Uiteraard niet vet. Top. Ook de snacks goed en met zorg gemaakt. Kortom; TOP

Jack Bats
19 November 2021
Ellen
14 November 2021

Heel jammer dat we 45 minuten op onze bestelling moesten wachten en de bestelling toen nog niet compleet was. Nagebeld en excuses gekregen maar het is ondertussen al de 3e keer in korte tijd dat het niet compleet is. Eerlijk gezegd had ik wel iets meer verwacht ter compensatie, te meer omdat wij elke week bestellen.

Jack bats
12 November 2021
Monique
7 November 2021

T was heerlijk

Jack Bats
5 November 2021
Raaijmakers
1 November 2021
Ger
31 Oktober 2021

Prima

Martin prinse
31 Oktober 2021

Was weer perfect

Rob
29 Oktober 2021

Zoals altijd stond het klaar bij online bestellen en waren de frietjes prima!

Jacqueline s
24 Oktober 2021
Teun Ligtvoet
18 Oktober 2021

18.45 besteld en om 19.05 de bestelling pas gekregen. Dit gebeurt jammer genoeg regelmatig.

Monique
18 Oktober 2021

T was weer heerlijk! Bedankt!

Marijnissen
17 Oktober 2021
Mary de Wijs
17 Oktober 2021

Ftites satesaus met mayonaise besteld, ik heb alleen een friet zonder ontvangen.

peter loonen
17 Oktober 2021

Friet en snacks waren niet goed en hadden dezelfde (na)smaak. Vraag me af wat voor bakolie er wordt gebruikt - misschien maar eens een ander en meer smaakvol product proberen

Corry
10 Oktober 2021

Prima en precis op tijd klaar. Makkelijk via de app te bestellen.

Marion
9 Oktober 2021

Lekkerste frietjes gemeente Drimmelen

Bats
8 Oktober 2021
Dennis
2 Oktober 2021

Top!

Rian
30 September 2021

Was weer hartstikke lekker 👍

Gwen
27 September 2021

Ondanks drukte van kermis binnen 15 min friet

patricia
25 September 2021

top service!en de beste friet!

Ans
24 September 2021

Wij hadden besteld via de website en dit ging goed. Bestelling was op tijd klaar en smaakte heerlijk

Esther Baijens
24 September 2021

Top!! Josien!! Het was heerlijk!!

Rob
16 September 2021

Zoals altijd prima eten en het stond netjes klaar op de afgesproken tijd.

William
13 September 2021
Vd veeken
13 September 2021

Het was gister jammer dat als je online besteld had om 6 uur je pas na n half uur je bestelling had. Dit kan n keer gebeuren maar werk hier aan zodat dit niet te vaak gebeurt.

Teun Ligtvoet
13 September 2021

Afhaaltijd bestelling 18.35. De bestelling was pas om 19.00 klaar. Het was druk, maar wij hadden besteld en dan is die wachttijd toch wel heel erg lang.

Peter
12 September 2021

Kwaliteit van de bestelling was goed, de aflevering verliep minder. Ik had een aflevertijd van 18;05 uur, uiteindelijk werd het 18;30 uur voordat de bestelling uitgeleverd werd. Bij aankomt bij de kraam zag ik al dat het erg druk was, maar het zou beter zijn om toch een update mbt de vertraging te krijgen

Remco
10 September 2021

Lekkere friet en stoofvlees via de app besteld en op de afgesproken tijd klaar

René
30 August 2021

Bami schijf besteld zat er niet bij Friet was zonder zout

Ger
29 August 2021

Lekker makkelijk bestellen en daarna ophalen op n vaste tijd.je hoeft niet langer dan n paar minuten te wachten.vriendelijke mensen

Ad Huigen
28 August 2021

Als je niet online besteld hebt, is het noeilijk te zien wie er voor je is bij het bestellen aan de wagen.

Hein Winkelaar
28 August 2021

Weer terug van vakantie en natĂșĂșrlijk eerst een heerlijk frietje van Shirley! Via de App bestelt en precies op tijd klaar, was in Spanje wel anders đŸ˜…đŸ˜‚đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ€Ł

Wim
27 August 2021

De volgende keer de friet iets minder hard bakken

Riebert Verheugen
27 August 2021

De friet was deze keer wel heel erg hard gebakken!

Berry
22 August 2021

Friet was te hard gebakken

Anoniem
21 August 2021

Via de site besteld en ondanks de drukte toch niet lang hoeven achten. Had de bestelling op 18.15u staan en om 18.20u had ik het.

JACk Bats
20 August 2021
Niels
14 August 2021

Kei goed friet en wordt goed geholpen

Lisa
6 August 2021

Lekker en optijd

Maud
1 August 2021
Jack Bats
31 Juli 2021
Baijens
30 Juli 2021

Was lekker!

Patricia
30 Juli 2021

Precies op tijd !!! En lekker warm!! Een aanrader !!

Linda
24 Juli 2021

Super lekker en wat werkt dat toch perfect met die app!!

Anja verhulst
16 Juli 2021

De belgishe sate was te hard gebakken

***
10 Juli 2021
Dijkstra
10 Juli 2021

Goed en lekker

Anton Kooij
10 Juli 2021

Prima verzorgd en goede timing

E. Hofkens
4 Juli 2021

Goede friet, en alles netjes op de afgesproken tijd klaar! Hier gaan we vaker heen

Atabey
3 Juli 2021

Beste friet die ik ooit heb gegeten

Mitch
3 Juli 2021

Verkeerde tijd aangeklikt. Bestelling weg moeten laten gooien, maar zonder problemen alles opnieuw gebakken. Top!

Sophie
28 Juni 2021

Top

Esther Baijens
27 Juni 2021

Verkeerde snack gehad ipv kaassoufle een frikadel

M. de Wijs
27 Juni 2021
Pedro
26 Juni 2021
Petra
26 Juni 2021

Top geregeld en lekker

Arjan
26 Juni 2021

Bestellen gaat natuurlijk altijd makkelijk met die app, geweldig. We vragen altijd om doorgebakken omdat ze dan nog knapperiger zijn. En goede timing is dan aansluitend ook belangrijk dus gelijk op pad. Was goed op tijd, een menuutje of 3 eerder dan de opgegeven tijd bij de kraam en de zak stond al klaar. In de auto onderweg terug kon ik het niet laten om er gelijk een paar te proeven. Maar dat viel een beetje tegen en ook thuis was er commentaar. De frietjes waren zacht en iets pappig, de smaak viel dan ook tegen. Nee was geen vettige smaak, maar niet zoals we gewend van jullie zijn. Kan natuurlijk een keer voorkomen toch. Hartelijks, Arjan

Karin Fui
25 Juni 2021

Super lekkere friet en erg vriendelijk en vlotte bediening. Top!

Petra
21 Juni 2021

Snel lekker en warm

Wendy
20 Juni 2021
Corné
19 Juni 2021
Louis
14 Juni 2021

Mooi op afgesproken tijd klaar bij het ophalen. En zeer goede kwaliteit

Esther Baijens
13 Juni 2021

Friet veel te zout bami weer niet kunnen eten was aan 1 kant heel erg licht gebakken

Bart Lambregts
13 Juni 2021

Gehaktbal uit het vet was besteld met satesaus, alleen deze saus zat er helaas niet bij. Wel 75 cent extra voor betaald.

Gilbert
11 Juni 2021

Gewoon hartstikke lekker!

Jack Bats
11 Juni 2021
Monique
11 Juni 2021

Makkelijk te bestellen en precies op tijd klaar!

Hugo
11 Juni 2021

Broodjes kroket en variantje waren heerlijk. Het is echter wel de bedoeling als je op 1 mosterd a 0,50 bestelt dat je geen loep nodig hebt om te constateren dat er iets op zit. Volgende keer beter.

Bastiaansen
6 Juni 2021

Het was weer heerlijk

P.
5 Juni 2021

friet was deze keer niet goed gaar, nog koud van binnen

Jack bats
4 Juni 2021
Kim van Lent
3 Juni 2021

Slecht, eerst verkeerde zak meegegeven, toen moesten we terug om hem om te ruilen. We hadden daardoor kleffe,plakkerige friet die erg zacht gebakken was.

Sonja verhagen
29 Mai 2021

Besteld maar mistte de satesaus op de speklap. Staat wel.op bonnetje. Normaal als ik bestel altijd alles oké.

Astrid
25 Mai 2021

Snelle bediening, heerlijke friet en snacks

Pieter vissers
24 Mai 2021

Bestelling was weer keurig op tijd klaar en van goede kwaliteit.

Baijens
24 Mai 2021

De afgelopen maand vond ik het eten slecht. Vandaag was het weer heerlijk!!

Corné van Wijk
21 Mai 2021

Je kan lekker online bestellen, en een tijd aangeven wanneer je het eten wil ophalen. Ideaal!

g leijten
17 Mai 2021

goed

Kees van Meel
9 Mai 2021

Alles uitstekend. Wat me, als oud-leraar, wel pijn aan mijn ogen doet is het woord gezinzak. Je bent wel consequent, want het is elke keer fout geschreven, maar er moet een s tussen: gezinszak! Succes met de zaken!

Niels
9 Mai 2021

Goed friet en de snacks oom vriendelijk personeel kom er graag

Conny
9 Mai 2021
Dimphy
8 Mai 2021

Heel handig om te bestellen, en lekker friet en snacks 👍👍

Jack bats
7 Mai 2021
Esmeralda
6 Mai 2021
Elfred
6 Mai 2021

Was weer lekker en mooi op tijd klaar

Nanda
1 Mai 2021
André van Fessem
1 Mai 2021
Jack bats
26 April 2021
Winy Broeders
18 April 2021

Was weer lekker!

Monique
18 April 2021

We hebben er weer heerlijk van gesmuld dank je wel 😊

Gwen
18 April 2021
Thijs Verstraaten
16 April 2021

Prima systeem zo met dat online bestellen en tijd reserveren. Daarbij hele goede friet en snacks, wij komen er vanuit Hooge Zwaluwe voor gereden 😊

Jack bats
16 April 2021
Kees
16 April 2021

Lekker hoor r!!!

Bas de Bok
12 April 2021

Alles stond op tijd klaar.

Lars
11 April 2021

Zeer ruime en lekkere porties.

Esmeralda
11 April 2021
Thijs Verstraaten
9 April 2021

Toppers, we halen hier onze frietjes en snacks vanuit Hooge Zwaluwe. Vind t bestelsysteem echt top đŸ‘ŒđŸŒ

ad
6 April 2021

Alles veel te lang gebakken en te zout. Via de website bestellen gaat wel soepel.

Gerrie van veen
5 April 2021

Ben zeer tevreden het bevalt ons goed en lekkere friet en heel vriendelijk

Anja
4 April 2021

Heerlijke frietjes op

Elfred
2 April 2021

Mooi op tijd klaar en ook de opmerking goed gelezen zodat mijn hond ook tevreden was.😁

Marianne Noga
28 MĂ€rz 2021

Het was weer lekker eten, alleen een van de bestelde sausjes zat er deze keer niet bij.

COVADO
28 MĂ€rz 2021
Jeroen
28 MĂ€rz 2021

Friet was slap en de saus zat aan de voorkant dus als je het bakje uit het zakje wilde pakken greep je in de saus. Broodje hamburger speciaal erg veel saus

Direna
27 MĂ€rz 2021

Dit keer helaas bij ons als koopavond maaltijd geen succes helaas. Weinig friet en heel veel saus waardoor de frietjes heel zompig waren en de frietjes waren al niet heel lang gebakken, sommige beetje rauwig.

Jack Bats
26 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk mijn vrouw had voor het eerst een garnalen kroket ze vond hem heerlijk

Carola
22 MĂ€rz 2021

We hebben het afhaaltijdstip nog telefonisch verplaats, dit was allemaal geen probleem. Gelijk de nieuwe garnalenkroket en snack van de week uitgeprobeerd. Wederom heerlijke frietjes en snacks gegeten!

Erik
19 MĂ€rz 2021

Zoals altijd was het weer lekker eten , alleen misten we deze keer een besteld sausje. Kan gebeuren.

Bianca Siemons
14 MĂ€rz 2021
Jack bats
14 MĂ€rz 2021
Monique
14 MĂ€rz 2021

Heerlijke frietjes!

Thijs vissenberg
12 MĂ€rz 2021
M. De Groot
8 MĂ€rz 2021

Goeie friet, op tijd klaar. Top.

John
8 MĂ€rz 2021
Esther Baijens
7 MĂ€rz 2021

Afgelopen weken vond ik het eten minder. Tot vandaag! Het was weer lekker!

Esmeralda
7 MĂ€rz 2021
Maurice
7 MĂ€rz 2021

Was weer prima.

Guido
6 MĂ€rz 2021

Goede kwaliteit aardappelen, hadden voor mij iets krokanter gemogen maar heel lekker! Kwaliteit-prijsverhouding zeer goed!

Jack bats
5 MĂ€rz 2021
Esther Baijens
1 MĂ€rz 2021

Bami niet opgegeten omdat deze veel te licht gebakken was.

Esmeralda
28 Februar 2021
Monique
27 Februar 2021

Heerlijk gebakken frietjes

Thijs vissenberg
26 Februar 2021
Dick
26 Februar 2021

De bestelling was wederom correct uitgevoerd en keurig op tijd

Ricky Smits
22 Februar 2021

Het was voor mij de eerste keer, dat ik een bestelling plaatste, het was een super goeie ervaring. Precies op tijd, aanbieden en wegwezen. Perfect!! Gaan we meer doen.!!!

Claudia
21 Februar 2021

Was weer een lekker frietje !!

Jack bats
20 Februar 2021
Theo de jong
19 Februar 2021

Alles was weer lekker👍👍

Esmeralda
15 Februar 2021
Niels Ligtvoet
15 Februar 2021

De friet was goed, maar het bestelde bakje speciaalsaus ontbrak .

Ybe
12 Februar 2021

Zoals altijd weer top!

Jack bats
12 Februar 2021
Kees
7 Februar 2021

Gewoon goed 👍

Martens
7 Februar 2021
Dick
7 Februar 2021

Het eten was heerlijk van Shirley’s, goede friet en snacks. We hebben ervan genoten 👍👍

Pieter vissers
5 Februar 2021

Was weer keurig op tijd klaar en lekker.

Jack Bats
5 Februar 2021
Liesbeth
31 Januar 2021

Super gegaan. Doen we vaker.

Koert
31 Januar 2021

3e keer ons Kroketje niet goed. 1e keer verkeerde leek wel vegetarisch 2e en 3e keer slap lijkt wel pap. Jammer maar volgende keer beter. Voor de rest doen jullie het geweldig hoor!

Mb
30 Januar 2021
Erica
24 Januar 2021

Altijd snel de lekkerste friet uit Made

Ger
24 Januar 2021

Niks mis mee

patricia
23 Januar 2021

hele lekkere friet! makkelijjkte bestellen via site. snelle service!

Chantal
23 Januar 2021

Het eten was lekker. Ik geef 4 sterren ipv 5 omdat we een middel friet hadden besteld. Maar hebben een normale gekregen.

Jeanette
18 Januar 2021

De bestelde friet met pindasaus bleek een portie met niet alleen pindasaus maar ook nog eens veel mayonaise. Deze mayonaise zat onderin het grote gedeelte van het bakje met de friet daar allemaal overheen. Verder was alles wel goed.

Karin Broeders
18 Januar 2021
Kees van Meel
11 Januar 2021

Lekkere frites, mooi op tijd klaar!

Rinus van Dongen
10 Januar 2021

Wij hadden 2 gehaktballen speciaal in 1 bakje, is niet handig met verdeling thuis.

Thijs vissenberg
9 Januar 2021

Goed zoals altijd

Theodorus
8 Januar 2021

Uitstekende service, op tijd klaar en lekkere frites en snacks

Nancy van den Bogaert
8 Januar 2021

Een hele fijne en snelle manier om eten te bestellen. Het was even lastig om de verschillende soorten mayonaise te onderscheiden maar dat was het enige. Heel tevreden.

Dutax Riezen
8 Januar 2021

Makkelijk werkende app, fijn dat je opmerkingen kunt plaatsen, goede bezorgtijden en heerlijk gegeten! (zoals altijd)

Thijs vissenberg
7 Januar 2021

Goed veel

Kay
3 Januar 2020

Precies op tijd klaar na bestellen en lekkere friet!

Evelien
3 Januar 2020

Prima app, goede bediening en prijs kwaliteit is supper

Anneke
3 Januar 2020
Henk van der Stelt
2 Januar 2020

👍

Segeren
2 Januar 2020

we hadden t gevoel dat er teveel bestellingen waren aangenomen bij ons zat er friet tussen die amper gebakken was

Susan van Bijnen
1 Januar 2020

Goede duidelijke app ,, en kon het gelijk mee nemen op de afgesproken tijd

Rob Kouw
21 Dezember 2020

Bestellen ging super makkelijk en stond op de afgesproken tijd gelijk klaar.

Aalt
20 Dezember 2020

Super!

Marcel b
19 Dezember 2020

Zoals altijd De beste friet van de wereld en omstreken đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Erik
19 Dezember 2020
Ad
18 Dezember 2020