Beoordelingen van Shirley's Friture Made

Recente recensies van Shirley's Friture Made

5 sterren na 147 reviews

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer de kaassoufle vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goede service. Snel, makkelijk en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super! Ik heb hoogstens 5 minuten ‘moeten’ wachten en toen was mijn bestelling klaar! 2 kanttekeningen: - het was tijdens het bestellen niet duidelijk of bij friet saté nog uitjes en mayonaise aangevinkt moesten worden, zo ook bij frietje speciaal - was niet helemaal duidelijk of ik me ter plaatse moest melden of gewoon even moest wachten Maar, het was voor mij de eerste keer dat ik zo bestelde dus nu weet ik in ieder geval met ophalen hoe het werkt!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Nog een schepje extra frietjes erbij gedaan. Thanks

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super hoor deze service keurig op tijd en warm dikke duim

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks en heel handig bestellen met app.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website, heel handig! En het eten is zoals altijd heerlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar , vriendelijk personeel , en het belangrijkste mss van allemaal , smaakte nog eens perfect ook , top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en niet lang hoeven te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 19.30 besteld. Ik was voor die tijd aan de kraam, stond mijn bestelling al klaar. Ik was voor 19.30 weer thuis en alles was nagenoeg koud. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en op tijd

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld in deze crisis tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd geleverd en super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn tevreden, maar er moet ons toch iets van het hart. Elke keer als we online bestellen en we vragen om doorbakken frites en geen zout is deze niet doorbakken en zit er toch zout op. Op de bon is te zien dat het gelezen is, want het is gearceerd. Dit vinden wij erg jammer. Nico en Mireille

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima uitgevoerd en op de afgesproken tijd geleverd. Shirley’s Friture is gewoon een klasse friteskraam met goede snacks en een prettige, vriendelijke bediening

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd alles tip top in orde 👍 Superblij met de app.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Te gek en heel professioneel hoe jullie team omgaat met de regels op dit moment. 👍👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren weer super lekker en zoals altijd precies op tijd klaar en word altijd met een glimlach geserveerd Gewoon een top frietkraam

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen en betalen via de app Lekker snel klaar en heerlijke frietjes

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd, goed warm eten en kwalitatief zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De uitjes op de frikandel speciaal waren te tellen. Volgende keer beter

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en punctueel. Al jaren lang een tevreden klant !

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Shirley is altijd lekker! De app werkt goed, betalen ging snel en ik hoefde maar heel even te wachten toen ik het kwam ophalen.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: prima

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goeie kwaliteit warme friet en goede service !! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere doorbakken frietjes, heerlijke frikadelletjes en de kroketten waren lekker krokant. De Michelin-ster onder de friture’s/snackbars/cafetaria’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima op orde: op tijd, compleet en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via de app besteld. Het stond netjes klaar precies op tijd. Heel makkelijk! En de friet was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top !

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk friet en super attente en vriendelijke bediening. Top service

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

hoewel wij de friet van shirley meestal het lekkerste van made vinden was de kwaliteit deze keer niet goed. De friet was vet en slap en ook de snacks waren erg vet. Niet de kwaliteit die we gewend zijn jammer genoeg

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Voor veel mensen besteld, stond mooi op tijd klaar. Compleet en heerlijk!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd helemaal weg van jullie friet en komen hier ook regelmatig. Gisteren hadden we 2 grote friet met besteld. Helaas was het meer mayonaise dan friet en kon ik amper nog een frietje zonder mayonaise er tussen uit halen.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en handig bestellen via de app

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze hebben altijd super lekkere friet en snacks en de bestel app is ideaal.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks waren goed. Werden redelijk optijd afgegeven binnen de gevraagde tijd. Het vervelende was dat er de bij bestelde sate saus niet aanwezig was.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks waren heerlijk! Helaas waren jullie de satesaus vergeten bij de Mexicano. Maar besloten om daar niet voor terug te rijden aangezien de rest dan koud zou worden.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt super 👍 Makkelijk bestellen en nooit meer lang wachten..... Daar worden we blij van 😃

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi, mijn bestelling was gisteren fout gegaan. Had thuis via de app besteld en betaald met Ideal. Ik was bij jullie om hem op te halen, het was erg druk. 20 min na de afgesproken tijd begon ik te twijfelen of het bestellen wel goed gegaan was want ik zag mijn naam nog steeds niet op jullie scherm. Ik controleerde mijn bankrekening en zag dat het bedrag niet afgeschreven was. Ik ging er dus van uit dat er met het betalen iets mis was gegaan en ben toen maar naar huis gegaan, ik had geen zin om achteraan in de rij aan te sluiten en opnieuw te bestellen. Later in de avond zag ik dat jullie gebeld hadden. Vreemd, mijn bestelling was toch niet door gekomen? In controleerde mijn bankrekening en zag toen dat het bedrag wel was afgeschreven. Er zat dus een langere tijd tussen betalen met ideal en afboeken van de rekening. Geeft verder niks, volgende keer beter, we blijven klant! Groet, Henk Flipsen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en wat wordt er hard gewerkt met al die drukte, respect voor jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd de juiste bestelling klaar hebben staan; daar gaat het om

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte Friet, en goeie service 👍👍

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geen mayonaise en geen saté saus

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super zoals altijd

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker, alleen een half uur over de afgesproken tijd moest nog klaargemaakt worden.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd. Eten van Shirley is altijd de moeite waard.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kom aan bij jullie zie daar dacht ik mijn bestelling liggen die er nog in moest daar lag een bamiblok bij dus ik vraag nog aan shirly als je bamischijf besteld dat is toch zo'n ronde ja da klopt zegt ze ik denk nou dan zal dat wat daar ligt niet voor mij zijn Wat denk je kom ik thuis zit er toch een bamiblok bij ipv bamischijf

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijke friet. Top!! De bestelling via de app stond weer netjes op tijd klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker snel klaar ondanks de drukte

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind de friet en de snacks de beste producten van heel Made. Ik kom het liefst naar jullie toe. Groetjes: Marcel Verhaard

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit. Een begrip in Made en het duidelijk waarom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP!!!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de bizarre drukte erg lekkere friet en de bestelling keurig compleet. Echt heel knap! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super tevreden geweest, heerlijke friet en snacks. We bestellen altijd via de app en de bestelling stond ook altijd op de juiste tijd klaar, behalve de laatste 2 weken. Jens moest een half uur wachten voor de bestelling klaar was. Ik denk dat dat niet de bedoeling en de verwachting is bij het online bestellen. Misschien een tip om als er veel bestellingen binnenkomen voor bepaalde tijden, op tijd tijden te blokken. Mensen die online bestellen vinden het volgens mij fijner om thuis al te weten dat je niet zo snel friet hebt, als dat je bij de kraam alsnog een half uur moet wachten. Dat is geen meerwaarde meer voor het bestellen via de app. Succes en tot volgende week😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Friet besteld met opmerking ZACHT gebakken en weeeeer te hard. Net als vorige week. Heel jammer dit. Over de snacks niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig bestellen via de app, prima kwaliteit en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie friet, makkelijk kunnen bestellen met de App!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind de friet en de snacks super goed ze hebben gewoon de beste producten van heel Made zo door blijven gaan. Groetjes. Marcel Verhaard

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima service en lekker eten!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zo handig dat het al klaar staat :)

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst bleek dat er bij 1 van de 2 bestelde producten geen satesaus was bijgeleverd. Deze keer niet teruggegaan. Enkele weken geleden ook gebeurd maar dan bij 2 producten. Teruggegaan en werd keurig, met 3x excuus, opgelost. *tje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

eten prima! Goed verzorgd en medewerkers hard aan het werk. Tijdstip van afhalen liep 15 minuten achter. Er stonden veel mensen 12 mensen re wachten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal geweldig deze App! Thuis bestellen, rustig naar Shirley rijden en meteen meenemen. 👍👍👍 En niet te vergeten, Top Snacks!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals nu wel gewend was de bestelliing op tijd klaar en volledig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker, en zeer snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere lichte frietjes goede service en altijd op tijd. Top friet als ik zelf eens niet bak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service en hele lekkere friet

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

dikke 10 jonguh !

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet was erg hard het leek wel 50 % terug gooi friet en het stoofvlees was 25% extra water aan toegevoegd. Dus voor ons was het helaas een domper waar we eerder erg tevreden waren bij shirley.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Leuk team, goeie sfeer en lekkere friet / snacks !

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De app werkt prima. En de uitvoering ervan is perfect. Alleen de familiezak friet staat niet aan gegeven voor hoeveel personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en op tijd

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks, makkelijke bestelapp en mooi op tijd.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhandeling Goede kwaliteit. Alleen bij het betalen steeds een foutmelding, terwijl het toch betaald is

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top en echt lekkere friet.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en afrekenen, duidelijk wanneer bestelling opgehaald kan worden en netjes op tijd. Geweldige service Shirley

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Graag meer en betere aandacht voor de mededeling die je kunt vermelden in de app

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top !! en precies op de afgesproken tijd

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd en een goede kwaliteit

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk! Ik hoef niet in de rij! Friet en snacks goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en gemakkelijk bestellen. Weinig kans op fouten als je via de app bestelt. Mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel, goede producten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat is er nou handiger dan een app voor het bestellen van je friet en heerlijke snacks. Met regelmaat op tijd afgehaald en mijn complimenten voor deze ontwikkeling Jullie lopen ver voorop de rest vd may

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende van smaak en goede service.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig ?en het stond echt op de tijd klaar die aangegeven stond , easy peasy ?

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel geregeld via de app. Nauwelijks wachttijd. Lekkere frietjes en snacks!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende app en prima kwaliteit eten.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij de laatste 2 bestellingen smaakte de friet heel anders als daarvoor. Wij vonden het niet lekker. Wellicht een nieuwe leverancier of ander soort vet? De hoeveelheid friet bij de laatste bestelling (gezinszak van € 3,50) was weinig tov alle voorgaande bestellingen. Hangt er vanaf wie de friet schept. En balletje uit de jus was droog. Normaal gesproken, ligt de bal in lekker wat jus maar was nu geen jus te bekennen. Wordt wel opgelost maar is tóch jammer als je thuis komt. Verder altijd goed!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

?????

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

App werkt goed. na betaling direct bevestiging. tijdstip waarop eten klaar zou zijn werd overschreden, maar ivm drukte begrijpelijk en acceptabel.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk. Gewoon ideaal

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig en perfect georganiseerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, altijd op tijd en lekker. Aanrader!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ja het spreek voor zich zelf hele goede producten lekkere friet. Zou eigenlijk gewoon heel de week moeten kunnen leveren. Top ga zo door.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig die app. Staat keurig op tijd klaar!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling altijd op tijd en goede kwaliteit producten. Vriendelijk personeel.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg handig en erg snel!!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede producten en altijd op tijd

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was op tijd klaar en zoals altijd heeeeerlijk!