Beoordelingen van Shirley's Friture Made

Recente recensies van Shirley's Friture Made

5 sterren na 333 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd was het klaar. Werkt super via de app

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag overkwam me wat me een paar weken geleden ook gebeurde. Ik nam de zak met friet aan, stapte in de auto, pakte een eerste frietje.... koud! Tweede ook en zo door. Ik reed naar huis en hoopte dat de rest verder in de zak wel warm zou zijn. Dat was wel zo, maar de frietjes waren allemaal slap en niet zo lekker stevig zoals meestal. Ik baal hier ontzettend van want meestal is jullie friet heerlijk warm en knapperig. Wat ik denk dat er gebeurt is dat de frietzak gevuld wordt en dat ie dan blijft staan tot de snacks klaar zijn. Afgelopen zaterdag was dat zeker zo. Dat is niet goed. Ik ben in staat om niet meer naar jullie te komen, maar ik probeer het nog één keer na dit bericht. Vr. Groeten!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal die app!!! Niks wachten maar aankomen en meenemen! Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon een heerlijk frietje!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was erg slap en niet heel warm en de afgesproken tijd was het niet klaar . Hoop dat het de volgende keer weer goed is . Gr Ada

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was deze week nog niet gaar .heel wit en binnen rouw en bertje slap. Volgende keer wat langer bakken .aub

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende friet en vriendelijk gezellig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond precies optijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het geweldig Vandaag voor de eerste keer gebruik van gemaakt. Het is echt fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was niet echt goed gebakken was nog erg zacht (leek bijna voorgebakken)niet zo knapperig als anders jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was dit keer zeer slecht gebakken het leek dit keer tussen voorgebakken friet en afgebakken friet inzitten. Dit ben ik niet gewent van Shirley's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Moet zeggen dat het deze keer erg minder was de friet was slap de olie droop eraf ook van de kipcorns en de frikandel speciaal waren ze vergeten curry op te doen. Helaas deze keer niet zoals we gewend zijn van hun

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker en goed geregeld met online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel te vroeg voor bestelling op te halen en dan eerder worden geholpen.Toppie. Prima service en lekker eten.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes die precies op tijd klaar zijn, Top 👌

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

snelle service

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super op tijd, zeker in verhouding met de schutter phfff altijd lang wachten

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd, goed ingepakt, wat er besteld is zit er in, goed op temperatuur, en vooral uitstekende smaak !

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste friet van de May. Lekker makkelijk online bestellen en betalen. Op aangeven tijd ophalen. Dus geen wachttijden. Uitstekende oplossing om een lekker frietje te eten ten tijden van de pandemie.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De gemakkelijke manier van bestellen, afrekenen en de kwaliteit zijn super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was niet warm, snacks wel.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer prima geregeld en weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijke friet en snacks!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling zou om 19.15 uur klaar staan, maar helaas heb ik nog 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling, en dat vind ik nog erg lang!!😏

Reactie van Shirley's Friture:Hoi Catty, We doen ons uiterste best om de bestellingen op tijd klaar te hebben alleen soms overvalt de drukte ons ook! excuses voor het ongemak. met vriendelijke groet, Shirley

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd prima. Gisteren een half uur gewacht en geen stoofvlees meegekregen..toen gebeld maar geen gehoor.

Reactie van Shirley's Friture:Beste Diana, heel vervelend, excuses voor het ongemak. door de drukte nemen wij soms in de spits onze telefoon niet op, kunnen wij het een volgende keer goed maken met je! met vriendelijke groet, Shirley

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

via app besteld maar vervolgens 20 minuten langer moeten wachten. Als het druk is met bestellen aan de kraam zou er een tijd blok geblokkeerd moeten worden in de app lijkt me. Deze drukte was simpelweg niet te doen voor de medewerkers en ook de tijd was niet meer in te halen. De kwaliteit was ondanks de drukte en het lange wachten zoals altijd super.

Reactie van Shirley's Friture:Dankjewel voor de tip! De drukte overvalt ons soms ook, excuses voor het ongemak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering en goede smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling prima gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Tevreden en werkt goed via de app

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verpakt, nog goed warm bij thuiskomst en smaakte weer prima. Top!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was precies op de vooraf genoemde tijd gereed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren niet lekker doorgebroken en daardoor wat slapjes. Alsof er puree in zat.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van kwaliteit en via de App exact op tijd. Super

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling perfect uitgevoerd Moest noch wel kwartier wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet voor de eerste keer een bestelling vergeten, de bamiblok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kleine friet satesaus gekregen ipv middel stoofvlees.....jammer verheugd op de stoofvlees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt!! Was weer lekker.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel lekker goed

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere frietjes: de beste!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker , prima 👍

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was netjes op de doorgegeven tijd klaar. En mooi rustig voor de frietshop. Geen 20 man of meer nu steeds een 5 a 6 personen.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke doorgebakken frietjes en lekkere snacks, zeker een aanrader

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de 2de x 4 frikadellen speciaal gekregen ipv frikadellen zonder saus ! Speciaal op de bon gezet .....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goei eten! 👍

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling verloopt super precies op afgesproken tijd klaar en de bestelling is gemakkelijk te doen echt superfijn. De frietjes zien er mooi uit, maar wij vinden ze niet lekker snel taai. Snacks ok vooral de chicken wings zijn heerlijk

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker 😋

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks en goede service

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben zeer tevreden over alles. De service is goed, kwaliteit is goed, afgesproken tijdstip is altijd goed. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag snacks op alfabetische volgorde en wanneer al besteld niet alleen minder maar ook meer kan bestellen

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

snel en heerlijke producten

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van made

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en precies op tijd klaar, gebruiks vriendelijke site. wat wil je nog meer

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Saté niet lekker, door plee getrokken.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snacks en friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker niet zout maar oke

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was weer heerlijk! Helaas was de ui van de berenklauw volledig zwart gebakken. Dit was helaas niet eetbaar.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel te lekker 😋

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deel bestelling vergeten. Friet speciaal zat ondersteboven in de zak. Frikadellen speciaal omgevallen en saus door de hele zak. Ik vond het zwaar onder de maat! Het lijkt me nuttig dat er iets meer aandacht aan een bestelling besteed wordt!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima, alleen de microfoon was weg deze keer.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren super tevreden over de frites en snacks. Op ons verzoek lekker doorbakken. Toppie

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet weer te hard Frietje speciaal alleen mayonaise Volgende keer maar weer eens naar Bianca

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

App werkt prima en de kwaliteit van het eten is uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

patat perfect, kroket met smaak,saté zoals het hoort ,frikandel speciaal met vers gesneden uitjes,bami bloedheet en niet vettig,bestelling stond op de minuut af klaar ondanks het spitsuur .conclusie: hier zijn mensen bezig die van hun vak houden . groet "n opa,met oma en kleinkinderen.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd goed. Deze week wat minder. Friet was redelijk doorbakken (verzoek van ons) maar de nassieschijf leek wel karton. Droog, slechte kwaliteit en totaal geen smaak. Jammer.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes erg hard gebakken

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur in Made en omstreken! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect! Thuis op de telefoon bestelling geplaatst, precies op de minuut af stond het klaar. Al betaald via i-deal, dus kon gelijk weer weg. Zeker ideaal nu in deze bizarre tijd.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kijk uit naar de vrijdag: frietjesdag. Goede friet en snacks bij Shurley. Ook doorbakken zoals wij willen. Super !!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker!! Alles perfect gebakken

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed. Frietjes waren echt supergoed gebakken, alleen niet meer heel warm. Dus volgende keer graag met zo goed bakken maar dan warm mee geven?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en de vergissing super opgelost

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanaf werk in Breda besteld en betaald en aangegeven na 15 minuten ophalen. Aangekomen in Made 1 minuut gewacht en bestelling klaar. Top

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig om met de app te bestellen. De bestelling was mooi op tijd klaar. Het eten was heerlijk!!! Alleen jammer dat ze de joppiesaus er vergeten bij te doen waren. Maar voor de rest was het super. Voor herhaling vatbaar

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, bestelling doorgeven via de app, tijd aangeven wanneer je bestelling wilt ophalen, online betalen. Wat een gemak als je niet hoeft te wachten bij de frituur, voor mij niets anders meer👍

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Shirley's dikke frieten; heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heel lekker alleen geen medium friet stoofvlees maar een kleine, mayo vergeten en de kalfskroket was een goulashkroket geworden, op naar volgende week en gaan we weer lekker bestellen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het wat lastig omdat we pas 20 minuten na de aangegeven tijd bediend zijn. Maar dit is natuurlijk iets van deze tijden ;) De friet was zoals altijd heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van de May!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal top

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en alles lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben al meerdere malen friet besteld per telefoon en zo ook betaald. Er wordt direct aangegeven hoe laat het opgehaald kan worden. En dat loopt perfect! Het is precies op die tijd klaar om aan te pakken. Geweldig wat een planning!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet altijd heeeeeerlijk maar gezinszaken van 2,75 is maar voor een heeeel klein gezin. Normaal heb ik te veel nu te weinig. Zeker geen kritiek viel ons op🤗

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en op tijd verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk, Bestelling doorgeven,betalen en ophalen op de aangegeven tijd. Goed bezig Shirley.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Producten super ideaal om online te bestellen alleen jammer dat vrijdag de kinderfrites er niet bijzat kan gebeuren

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was perfect op tijd klaar, zoals aangegeven in de mail die je krijgt na bestelling via de app. En het was weer lekker! Maar dat zijn we gewend ;-)

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wel makkelijk als je online besteld met tijd van ophalen en dat het dan ook klaar staat super fijn

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke friet,precies zoals friet hoort te zijn nl licht knappeig, zout en niet vet. Frietkar schoon en opgeruimd.Personeel altijd vriendelijk en werken gestructureerd. Voor ons niet de dichtstbijzijnde frietkar maar rijden er graag voor om.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal bestellen via internet

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker makkelijk...bestellen, betalen, afhalen en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

SUPER!!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd perfect! Komen er elke week wel minimaal 1 x . Maar deze keer de friet niet opgegeten. Smaakte raar een leek niet geheel gaat

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes! Makkelijk online bestellen en mooi op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Ik vind het alleen niet netjes dat er servicekosten bijkomen, terwijl gevraagd wordt om online te bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk alles heel goed en lekker,wij vinden het jammer dat het van die hele korte harde frietjes zijn. De langste is zo groot als mijn pink en dat is de allerlangste uit de zak. Hierdoor eet je weinig vulling. Ik mis de normale lengte friet.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, bestellen en betalen, op doorgegeven tijd naar Shirley, volop gepaste afstand, je naam wordt geroepen, je bestelling is klaar👍😀

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frites en snacks; mooi op tijd zo met de bestelling via website

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig de online bestelling, vriendelijk personeel en lekker eten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en prima van temperatuur ook. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en goede kwaliteit

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

net als altijd goede kwaliteit, vlotte afhandeling. Ga zo door Shirley!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

is goed!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, en het werkt fantastisch bestellen via de App

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, aanrader!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service & eten!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk met bestellen en een tijd doorkrijgen dat je het op kan halen. Werkte prima! Friet en snacks wederom super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke friet, snacks en sauzen. Heel handig om via de app te bestellen en betalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was heel donker en hard gebakken en smaakte naar oud friet vet. Toevallig vorige week ook op zondag besteld en het zelfde verhaal. Wanneer we op andere dagen in de week bestellen is het normaal gesproken wel heerlijk. Lijkt dus echt aan de dag van bestellen te liggen. Voor ons dus niet meer op zondag..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede producten. Lekkere friet. Soms langere wachttijd maar gisteren precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zeg eerlijk, ik bak altijd zelf, nu via app Besteld werkt prima, niet in de rij te wachten, alleen zat er 1 fout in de bestelling, hadden goulashkroket besteld, die zat er niet bij, maar wel een frikandel die wij niet besteld hadden, op de bon stond wel de goulashkroket, dacht misschien fout besteld, maar dat was niet zo, kan gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorm handig bestellen via internet! En natuurlijk heerlijk ;-)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig zo. Snel en precies op tijd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer als van ouds. Lekkere friet en ook de snacks prima👍

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superhandige app, makkelijk bestellen en kwalitatief goed eten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super geregeld! Het valt me wel op dat het kleine/korte frietjes zijn.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De satesaus zat niet bij de bami. Dat was erg jammer...

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker mmmm

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk, heerlijke friet En snacks.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een lekker frietje en heerlijke snacks.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top prima service’s

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door jullie zijn een perfect team

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede service, lekker gebakken friet en heerlijke satésaus!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd stond alles netjes klaar. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, super eten!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was compleet en op de tijd van de afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewent zijn , nu ook in deze tijd. Bedankt voor de service .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn , was het weer heerlijk!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mmmmmm heel lekkerrrrr!!!!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een moment om naar uit te kijken. Zeker in deze moeilijke tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten, eenvoudig bestellen en de bestelling was keurig op tijd klaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen ging weer prima.fijne zaak.de mini loempia waren helaas op dus heb maad eens een vegentarische kroket gepakt.was erg pittig.maar dan weten we dat ook weer

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten.. ik had Online besteld.. het stond klaar op de gereserveerde tijd! Super fijn!! 👍🏻

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer de kaassoufle vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goede service. Snel, makkelijk en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super! Ik heb hoogstens 5 minuten ‘moeten’ wachten en toen was mijn bestelling klaar! 2 kanttekeningen: - het was tijdens het bestellen niet duidelijk of bij friet saté nog uitjes en mayonaise aangevinkt moesten worden, zo ook bij frietje speciaal - was niet helemaal duidelijk of ik me ter plaatse moest melden of gewoon even moest wachten Maar, het was voor mij de eerste keer dat ik zo bestelde dus nu weet ik in ieder geval met ophalen hoe het werkt!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Nog een schepje extra frietjes erbij gedaan. Thanks

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super hoor deze service keurig op tijd en warm dikke duim

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks en heel handig bestellen met app.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website, heel handig! En het eten is zoals altijd heerlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar , vriendelijk personeel , en het belangrijkste mss van allemaal , smaakte nog eens perfect ook , top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en niet lang hoeven te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 19.30 besteld. Ik was voor die tijd aan de kraam, stond mijn bestelling al klaar. Ik was voor 19.30 weer thuis en alles was nagenoeg koud. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en op tijd

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld in deze crisis tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd geleverd en super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn tevreden, maar er moet ons toch iets van het hart. Elke keer als we online bestellen en we vragen om doorbakken frites en geen zout is deze niet doorbakken en zit er toch zout op. Op de bon is te zien dat het gelezen is, want het is gearceerd. Dit vinden wij erg jammer. Nico en Mireille

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima uitgevoerd en op de afgesproken tijd geleverd. Shirley’s Friture is gewoon een klasse friteskraam met goede snacks en een prettige, vriendelijke bediening

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd alles tip top in orde 👍 Superblij met de app.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Te gek en heel professioneel hoe jullie team omgaat met de regels op dit moment. 👍👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren weer super lekker en zoals altijd precies op tijd klaar en word altijd met een glimlach geserveerd Gewoon een top frietkraam

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen en betalen via de app Lekker snel klaar en heerlijke frietjes

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd, goed warm eten en kwalitatief zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De uitjes op de frikandel speciaal waren te tellen. Volgende keer beter

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en punctueel. Al jaren lang een tevreden klant !

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Shirley is altijd lekker! De app werkt goed, betalen ging snel en ik hoefde maar heel even te wachten toen ik het kwam ophalen.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: prima

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goeie kwaliteit warme friet en goede service !! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere doorbakken frietjes, heerlijke frikadelletjes en de kroketten waren lekker krokant. De Michelin-ster onder de friture’s/snackbars/cafetaria’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima op orde: op tijd, compleet en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via de app besteld. Het stond netjes klaar precies op tijd. Heel makkelijk! En de friet was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top !

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk friet en super attente en vriendelijke bediening. Top service

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

hoewel wij de friet van shirley meestal het lekkerste van made vinden was de kwaliteit deze keer niet goed. De friet was vet en slap en ook de snacks waren erg vet. Niet de kwaliteit die we gewend zijn jammer genoeg

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Voor veel mensen besteld, stond mooi op tijd klaar. Compleet en heerlijk!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd helemaal weg van jullie friet en komen hier ook regelmatig. Gisteren hadden we 2 grote friet met besteld. Helaas was het meer mayonaise dan friet en kon ik amper nog een frietje zonder mayonaise er tussen uit halen.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en handig bestellen via de app

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze hebben altijd super lekkere friet en snacks en de bestel app is ideaal.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks waren goed. Werden redelijk optijd afgegeven binnen de gevraagde tijd. Het vervelende was dat er de bij bestelde sate saus niet aanwezig was.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks waren heerlijk! Helaas waren jullie de satesaus vergeten bij de Mexicano. Maar besloten om daar niet voor terug te rijden aangezien de rest dan koud zou worden.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt super 👍 Makkelijk bestellen en nooit meer lang wachten..... Daar worden we blij van 😃

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi, mijn bestelling was gisteren fout gegaan. Had thuis via de app besteld en betaald met Ideal. Ik was bij jullie om hem op te halen, het was erg druk. 20 min na de afgesproken tijd begon ik te twijfelen of het bestellen wel goed gegaan was want ik zag mijn naam nog steeds niet op jullie scherm. Ik controleerde mijn bankrekening en zag dat het bedrag niet afgeschreven was. Ik ging er dus van uit dat er met het betalen iets mis was gegaan en ben toen maar naar huis gegaan, ik had geen zin om achteraan in de rij aan te sluiten en opnieuw te bestellen. Later in de avond zag ik dat jullie gebeld hadden. Vreemd, mijn bestelling was toch niet door gekomen? In controleerde mijn bankrekening en zag toen dat het bedrag wel was afgeschreven. Er zat dus een langere tijd tussen betalen met ideal en afboeken van de rekening. Geeft verder niks, volgende keer beter, we blijven klant! Groet, Henk Flipsen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en wat wordt er hard gewerkt met al die drukte, respect voor jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd de juiste bestelling klaar hebben staan; daar gaat het om

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte Friet, en goeie service 👍👍

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geen mayonaise en geen saté saus

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super zoals altijd

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker, alleen een half uur over de afgesproken tijd moest nog klaargemaakt worden.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd. Eten van Shirley is altijd de moeite waard.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kom aan bij jullie zie daar dacht ik mijn bestelling liggen die er nog in moest daar lag een bamiblok bij dus ik vraag nog aan shirly als je bamischijf besteld dat is toch zo'n ronde ja da klopt zegt ze ik denk nou dan zal dat wat daar ligt niet voor mij zijn Wat denk je kom ik thuis zit er toch een bamiblok bij ipv bamischijf

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijke friet. Top!! De bestelling via de app stond weer netjes op tijd klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker snel klaar ondanks de drukte

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind de friet en de snacks de beste producten van heel Made. Ik kom het liefst naar jullie toe. Groetjes: Marcel Verhaard

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit. Een begrip in Made en het duidelijk waarom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP!!!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de bizarre drukte erg lekkere friet en de bestelling keurig compleet. Echt heel knap! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super tevreden geweest, heerlijke friet en snacks. We bestellen altijd via de app en de bestelling stond ook altijd op de juiste tijd klaar, behalve de laatste 2 weken. Jens moest een half uur wachten voor de bestelling klaar was. Ik denk dat dat niet de bedoeling en de verwachting is bij het online bestellen. Misschien een tip om als er veel bestellingen binnenkomen voor bepaalde tijden, op tijd tijden te blokken. Mensen die online bestellen vinden het volgens mij fijner om thuis al te weten dat je niet zo snel friet hebt, als dat je bij de kraam alsnog een half uur moet wachten. Dat is geen meerwaarde meer voor het bestellen via de app. Succes en tot volgende week😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Friet besteld met opmerking ZACHT gebakken en weeeeer te hard. Net als vorige week. Heel jammer dit. Over de snacks niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig bestellen via de app, prima kwaliteit en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie friet, makkelijk kunnen bestellen met de App!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind de friet en de snacks super goed ze hebben gewoon de beste producten van heel Made zo door blijven gaan. Groetjes. Marcel Verhaard

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima service en lekker eten!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zo handig dat het al klaar staat :)

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst bleek dat er bij 1 van de 2 bestelde producten geen satesaus was bijgeleverd. Deze keer niet teruggegaan. Enkele weken geleden ook gebeurd maar dan bij 2 producten. Teruggegaan en werd keurig, met 3x excuus, opgelost. *tje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

eten prima! Goed verzorgd en medewerkers hard aan het werk. Tijdstip van afhalen liep 15 minuten achter. Er stonden veel mensen 12 mensen re wachten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal geweldig deze App! Thuis bestellen, rustig naar Shirley rijden en meteen meenemen. 👍👍👍 En niet te vergeten, Top Snacks!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals nu wel gewend was de bestelliing op tijd klaar en volledig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker, en zeer snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere lichte frietjes goede service en altijd op tijd. Top friet als ik zelf eens niet bak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service en hele lekkere friet

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

dikke 10 jonguh !

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet was erg hard het leek wel 50 % terug gooi friet en het stoofvlees was 25% extra water aan toegevoegd. Dus voor ons was het helaas een domper waar we eerder erg tevreden waren bij shirley.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Leuk team, goeie sfeer en lekkere friet / snacks !

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De app werkt prima. En de uitvoering ervan is perfect. Alleen de familiezak friet staat niet aan gegeven voor hoeveel personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en op tijd

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks, makkelijke bestelapp en mooi op tijd.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhandeling Goede kwaliteit. Alleen bij het betalen steeds een foutmelding, terwijl het toch betaald is

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top en echt lekkere friet.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en afrekenen, duidelijk wanneer bestelling opgehaald kan worden en netjes op tijd. Geweldige service Shirley

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Graag meer en betere aandacht voor de mededeling die je kunt vermelden in de app

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top !! en precies op de afgesproken tijd

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd en een goede kwaliteit

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk! Ik hoef niet in de rij! Friet en snacks goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en gemakkelijk bestellen. Weinig kans op fouten als je via de app bestelt. Mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel, goede producten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat is er nou handiger dan een app voor het bestellen van je friet en heerlijke snacks. Met regelmaat op tijd afgehaald en mijn complimenten voor deze ontwikkeling Jullie lopen ver voorop de rest vd may

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende van smaak en goede service.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig ?en het stond echt op de tijd klaar die aangegeven stond , easy peasy ?

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel geregeld via de app. Nauwelijks wachttijd. Lekkere frietjes en snacks!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende app en prima kwaliteit eten.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij de laatste 2 bestellingen smaakte de friet heel anders als daarvoor. Wij vonden het niet lekker. Wellicht een nieuwe leverancier of ander soort vet? De hoeveelheid friet bij de laatste bestelling (gezinszak van € 3,50) was weinig tov alle voorgaande bestellingen. Hangt er vanaf wie de friet schept. En balletje uit de jus was droog. Normaal gesproken, ligt de bal in lekker wat jus maar was nu geen jus te bekennen. Wordt wel opgelost maar is tóch jammer als je thuis komt. Verder altijd goed!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

?????

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

App werkt goed. na betaling direct bevestiging. tijdstip waarop eten klaar zou zijn werd overschreden, maar ivm drukte begrijpelijk en acceptabel.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk. Gewoon ideaal

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig en perfect georganiseerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, altijd op tijd en lekker. Aanrader!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ja het spreek voor zich zelf hele goede producten lekkere friet. Zou eigenlijk gewoon heel de week moeten kunnen leveren. Top ga zo door.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig die app. Staat keurig op tijd klaar!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling altijd op tijd en goede kwaliteit producten. Vriendelijk personeel.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg handig en erg snel!!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede producten en altijd op tijd

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was op tijd klaar en zoals altijd heeeeerlijk!